Γιούρι Γκέλερ: Οι εξωγήινοι υπάρχουν και ήρθαν στη Γη εδώ και 50 χρόνια

4 Ιουλίου, 2021 8:43 ΜΜ
More videos

Σε επαφή με εξωγήινους εδώ και περίπου μισό αιώνα ισχυρίζεται ότι είμαστε ο γνωστός μελλοντολόγος

ΟΓιούρι Γκέλερ ισχυρίζεται ότι, εδώ και περίπου 50 χρόνια, εξωγήινα όντα είναι σε επαφή με τη Γη. Το γνωστό μέντιουμ ισχυρίζεται στην Daily Star ότι, το 1974, είχε δεχτεί πρόταση της NASA να επισκεφτεί βάση της Αμερικανικής Υπηρεσίας Διαστήματος στο Μέριλαντ. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι οι Αμερικάνοι ήταν εντυπωσιασμένοι από τις πνευματικές του ικανότητες. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα όσα είδε στη βάση τότε τον έπεισαν ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν.

Ο Γκέλερ αναφέρει ότι ο μηχανικός Βέρνερ Φον Μπράουν τού έδειξε ένα κομμάτι μέταλλο που φυλασσόταν σε ένα χρηματοκιβώτιο. «Το άγγιξα και είπα στον Βέρνερ: Αυτό δεν είναι από τον πλανήτη μας», θυμάται, με τον Βέρνερ να τού απαντάει: «Έχεις δίκιο! Αυτό είναι ένα κομμάτι από ένα UFO που συνετρίβη στη Γη». Ο μελλοντολόγος είπε, ακόμα, ότι αυτά που είδε στους παρακάτω ορόφους της βάσης τον έκαναν να μείνει με το στόμα ανοιχτό, αλλά αρνήθηκε να προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις. «Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα για όσα είδα στα ψυγεία της βάσης. Έχω υπογράψει έγγραφα εχεμύθειας. Αλλά μπορώ να σας πως ότι είμαστε σε επαφή», σχολίασε, έπειτα από το πόρισμα του Αμερικανικού Πενταγώνου για 143 πιθανές θεάσεις UFO. «Ξέρουν περισσότερα», επιμένει ο Γκέλερ για τη σχέση των Αμερικανών με τους εξωγήινους.

Σύμφωνα με την πολυαναμενόμενη έκθεση που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 25/6/2021 από ειδική ομάδα του Αμερικανικού Πενταγώνου για αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (UFO), 143 από 144 αναφορές από το 2004 δεν μπορούν να εξηγηθούν από την αμερικανική κυβέρνηση, με τους εξωγήινους να μην μπορούν να αποκλειστούν ως η πιθανή προέλευση των παράξενων φαινομένων.