Γιούρι Γκέλερ εναντίον Πούτιν: «Με τη δύναμη του μυαλού θα σε αποτρέψω από μία πυρηνική επίθεση»

4 Αυγούστου, 2022 5:08 ΜΜ
More videos

Τον Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποιεί μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Γιούρι Γκέλερ, σε περίπτωση που ο Ρώσος πρόεδρος επιχειρήσει μία πυρηνική επίθεση κατά οποιαδήποτε χώρας.

Ο Βρετανο-Ισραηλινός πνευματιστής και ταχυδακτυλουργός, δημοσίευσε μία επιστολή για τον ηγέτη του Κρεμλίνου με τίτλο «αυτή είναι προειδοποίηση στον Βλαντιμίρ Πούτιν» που έγραφε, μεταξύ άλλων, ότι θα χρησιμοποιήσει «το τελευταίο μόριο της δύναμης του μυαλού του» για να τον αποτρέψει να εξαπολύσει επίθεση, ειδικά αν αυτή έχει ως στόχο τη Σκωτία.

Ο άνθρωπος που έγινε γνωστός για τα κουτάλια που λυγίζει με τη δύναμη του μυαλού του προσπαθεί επίσης, να ενθαρρύνει τους ανθρώπους στα social media να αφιερώσουν πέντε δευτερόλεπτα από την ημέρα τους για να οραματιστούν ένα ακτινοβόλο, ενεργητικό πεδίο δύναμης, σαν μια εκθαμβωτική, χρυσή ασπίδα στον ουρανό.

Ο Γκέλερ ισχυρίστηκε ότι αυτό θα εκτρέψει τις πυρηνικές κεφαλές που αναπτύσσονται από το Κρεμλίνο και θα τις στρέψει πίσω για να καταστρέψουν τη Ρωσία.

«Αν καταφύγετε στη χρήση πυρηνικών όπλων, τα σχέδιά σας και οι πύραυλοί σας θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ! Θα χρησιμοποιήσω κάθε τελευταίο μόριο της δύναμης του μυαλού μου για να σας αποτρέψω από την πυρηνική επίθεση! Καλώ όλους τους υπέροχους, φιλειρηνικούς ανθρώπους του κόσμου να ενωθούν μαζί μου» είπε στην ανοιχτή επιστολή.