Γιορτινό χουνέρι! Έκλεψαν τενεκέ με 165.000 ευρώ από κοτέτσι 52χρονου στα Μεσόγεια

2 Ιανουαρίου, 20216:03 ΜΜ
More videos

Δράστες δύο αλλοδαποί εργάτες, που είχε ο… δόλιος στη δούλεψή του.

Το φυσάει και δεν κρυώνει ένας 52χρονος ιδιοκτήτης κτήματος στα Μεσόγεια, ο οποίος έκανε το λάθος να φυλάξει 165.000 ευρώ μέσα σε έναν τενεκέ τυριού τον οποίο έθαψε στο… κοτέτσι του. Οι δύο αλλοδαποί εργάτες που είχε στη δούλεψή του, ένας 35χρονος Ινδός και ένας 20χρονος Πακιστανός, ανακάλυψαν τον κρυμμένο «θησαυρό» και έγιναν «καπνός» με αυτόν!

Το κουβάρι της κωμικοτραγικής ιστορίας, που θυμίζει σενάριο ασπρόμαυρης ελληνικής ταινίας, άρχισε να ξετυλίγεται στις 8 το βράδυ της προπαραμονής Πρωτοχρονιάς, όταν το θύμα πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Κρωπίας και υπέβαλε μήνυση σε βάρος των δύο αλλοδαπών για την κλοπή των χρημάτων του.

Όπως είπε το θύμα στους έκπληκτους αστυνομικούς, μέσα σε έναν τενεκέ από τυρί είχε κρύψει 165.000 ευρώ, τα οποία ανήκουν στον ίδιο, στη σύντροφο και την κόρη του. Μάλιστα, είχε τη… φαεινή ιδέα να θάψει τον τενεκέ με το πολύτιμο περιεχόμενο στο κοτέτσι του, νομίζοντας ότι δεν θα έβρισκε κανείς την κρυψώνα του! Όμως, δεν υπολόγιζε ότι δύο από τους αλλοδαπούς που δούλευαν στο κτήμα του και οι οποίοι ζούσαν σε παράπηγμα θα παραμόνευαν κρυμμένοι για να τον δουν τη στιγμή που έθαβε το μεταλλικό αντικείμενο.

Έγιναν καπνός

Στη συνέχεια ο 35χρονος Σινκ από την Ινδία και ο 20χρονος Ασγκάρ από το Πακιστάν έτρεξαν στο κοτέτσι και, αφού ξέθαψαν τον τενεκέ με τα 165.000 ευρώ, τα εξαφάνισαν. Όταν ο 52χρονος κτηματίας αντιλήφθηκε ότι τα χρήματά του έκαναν «φτερά», ένιωσε να τον λούζει κρύος ιδρώτας! Μετά το αρχικό σοκ, όμως, άρχισε να σκέφτεται ποιος μπορεί να είχε βάλει χέρι στις οικονομίες του, καταλήγοντας στους δύο εργάτες, στους οποίους ζήτησε εξηγήσεις. Μάλιστα, στις πιεστικές ερωτήσεις του αφεντικού τους οι αλλοδαποί αναγκάστηκαν να παραδεχθούν ότι εκείνοι είχαν κλέψει τα 165.000 ευρώ το χρονικό διάστημα 29 Αυγούστου με 1η Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, τον παρακάλεσαν να μην τους καταγγείλει στην Αστυνομία, λέγοντάς του ότι θα του επιστρέψουν σύντομα τα κλεμμένα χρήματα.

Όμως, όχι μόνο αθέτησαν την υπόσχεσή τους, αλλά κάθε φορά που ο 52χρονος τους ζητούσε επιτακτικά τα λεφτά του τον κορόιδευαν, καταφέρνοντας για μήνες να τον πείθουν να μην πάει στις διωκτικές Αρχές. Ώσπου το θύμα πληροφορήθηκε ότι στις 10 Δεκεμβρίου ο 35χρονος Ινδός εξαφανίστηκε, ενώ στις 22 Δεκεμβρίου έγινε «καπνός» και ο 20χρονος Πακιστανός.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News