Γιορτή της μητέρας: Χρόνια πολλά και «Μαμά, φουντούκια» – Το ξεκαρδιστικό βίντεο – αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ

8 Μαΐου, 2022 6:12 ΜΜ
More videos

Την τιμητική της έχει σήμερα Κυριακή (8/5) η μητέρα παγκοσμίως, καθώς είναι η Γιορτή της Μητέρας και η Φίνος Φιλμ με ένα βίντεο στο Twitter για τις παραξενιές της Ελληνίδας μάνας, που διαρκώς ανησυχεί για τα παιδία της -όσο μικρά ή μεγάλα κι αν είναι- τους εύχεται με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο «χρόνια πολλά». Το βίντεο αποτελεί ένα… ποτ πουρί με αξέχαστες ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου για να τιμήσει όλες τις ηθοποιούς που απεικόνισαν κάθε τύπο μητέρας στις ταινίες που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Από την «κακιά» Τασσώ Καββαδία στην υπέροχη «Πάστα Φλώρα», Μαίρη Αρώνη, οι μητέρες του ελληνικού κινηματογράφου έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στις οθόνες μας. Το βίντεο όμως αναφέρεται με τρυφερό τρόπο σε αυτή την ιδιαίτερη μέρα.

«Μητέρα. Δίπλα μας σε κάθε βήμα, χαρίζοντας ανιδιοτελώς το πιο σπουδαίο συναίσθημα, την αγάπη. Χρόνια Πολλά σε όλες τις μαμάδες, με ένα απολαυστικό αφιέρωμα για την γνήσια Ελληνίδα μάνα, μέσα από τον φακό της Φίνος Φιλμ!», γράφει στην ανάρτησή της η εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών.

Δείτε το βίντεο: