Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΓιώργος Βελισσάρης: «Δε μου άρεσε που ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έδιωξε τη Σάσα...

Γιώργος Βελισσάρης: «Δε μου άρεσε που ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έδιωξε τη Σάσα Σταμάτη»

Η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε στα παρασκήνια του χθεσινού live του J2US όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Ανάμεσα στα άτομα που παραχώρησαν δηλώσεις ήταν και ο Γιώργος Βελισσάρης.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την αποχώρησή του από το λαμπερό show ενώ από την άλλη δεν δίστασε να τοποθετηθεί για το σκηνικό σχετικά με τη Σάσα Σταμάτη και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Βελισσάρη

«Δε μου άρεσε αυτό που έκανε ο Βασίλης να τη διώξει. Δε μου άρεσε καθόλου αυτό εμένα. Και για μένα έχουν πει πολλοί άνθρωποι διάφορα. Και έρχονται, με ακούνε, χαλάνε τα λεφτά τους. Δεν έχω πει ποτέ να φύγουν από το κέντρο που τραγουδάω. Δε μου άρεσε καθόλου, απαράδεκτο».

“Τώρα έχουμε τη Σοφία… Πώς την λένε την κοπέλα;” – Έντονη αμηχανία στο Happy Day
Έντονη αμηχανία επικράτησε με τις δηλώσεις του Γιώργου Βελισσάρη στην κάμερα του Happy Day όταν ρωτήθηκε για την Σοφία Δανέζη, η οποία πρόκειται να αντικαταστήσει την Αγγελική Ηλιάδη στο μουσικό σχήμα του Vegas Live Stage λόγω της συμμετοχής της στην Φάρμα.

Το σχόλιο του Βελισσάρη για την Δανέζη

«Τώρα έχουμε τη Σοφία… Πώς την λένε την κοπέλα;», είπε ο Γιώργος Βελισσάρης, «Την Σοφία Δανέζη, συγγνώμη. Αλλάξαμε, έγιναν όλα πολύ γρήγορα αυτά.

Αν είχα πρόβλημα με τη μαρκίζα; Πάντα τελευταίος έμπαινα. Στη μαρκίζα ήμουν πάντα τελευταίος. Από τέταρτο όνομα και πίσω».

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά