Γιώργος Μαυρίδης: «Αυτό που με εξίταρε στην Κρίστι είναι όταν μου είπε πως έχει ένα παιδί»

29 Νοεμβρίου, 20223:47 ΜΜ
More videos

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «[email protected]» και την Μαίρη Αργυριάδου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία του, την πρόταση γάμου στην παραλία, την εμπειρία του από τη μακρινή Ασία αλλά και τα επόμενα τηλεοπτικά τους σχέδια.

«Αυτό που με εξίταρε και είπα ότι ναι, οκ είμαστε εδώ, είναι όταν μου είπε ότι έχει ένα μικρό παιδί 4 ετών» παραδέχεται ο Γιώργος Μαυρίδης για την Κρίστη Καθάργια και τονίζει: «Θεωρώ ότι μία γυναίκα που μεγαλώνει ένα παιδί μόνη της έχει πολύ μεγαλύτερα guts από έναν άντρα που είναι εργένης».

«Γνωριστήκαμε στη Χαλκιδική και όταν δώσαμε τα χέρια για να συστηθούμε σαν να το είδα να συμβαίνει» εξομολογείται η Κρίστη Καθάργια για την πρώτη τους γνωριμία. «Μου έκανε πρόταση γάμου στην παραλία και μου έχει φέρει το δαχτυλίδι με τη Μόλυ και την Τσίχλα. Είχε η Μόλυ στο στόμα της μία μπάλα του τένις, που την είχε τρυπήσει και είχε βάλει μέσα ένα σφουγγαράκι από μία GoPro» αποκαλύπτει στη συνέχεια.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News