Γιώργος Λιανός – Κωνσταντίνα Καραλέξη: Η πρώτη κοινή εμφάνιση, τα ταξίδια και ο μεγάλος έρωτας που έφερε την εγκυμοσύνη

25 Ιανουαρίου, 2021 10:24 ΜΜ
More videos

Ο Γιώργος Λιανός μπορεί αυτή την περίοδο να βιώνει την επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού έχει ξεχωρίσει μέσα από την παρουσίαση του Survivor, ωστόσο ζει την απόλυτη ευτυχία και σε προσωπικό επίπεδο. Η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη διανύει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και πολύ σύντομα ο Γιώργος Λιανός θα γίνει μπαμπάς για τέταρτη φορά.

Το αγαπημένο ζευγάρι, αν και μετράει αρκετά χρόνια κοινής πορείας, έχει επιλέξει συνειδητά να διαφυλάσσει τη σχέση του από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζει τον έρωτά του μακριά από αυτά.

Ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση στο γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα το 2018, όμως ήταν ιδιαίτερα προσεχτικοί μη θέλοντας να δώσουν στόχο. Εκείνη στεκόταν στο πλευρό του και ο παρουσιαστής δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της!

Μπορεί το ζευγάρι να κράτησε επτασφράγιστο μυστικό την είδηση της εγκυμοσύνης, όμως η ανακοίνωση του Ατζούν Ιλίτζαλι ότι ο Γιώργος Λιανός θα επιστρέψει μέσα στο Φεβρουάριο στην Ελλάδα έφερε στο φως το χαρμόσυνο γεγονός. Η Κωνσταντίνα Καραλέξη στηρίζει τον γνωστό παρουσιαστή σε κάθε του βήμα και παρά το γεγονός ότι αυτή την τρυφερή περίοδο βρίσκονται χωριστά, η σκέψη του Γιώργου Λιανού είναι σίγουρα σε εκείνη και στα τρία παιδιά του.

Ο οικοδεσπότης του Survivor έχει τρία παιδιά από τον γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη, την Αριάνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσωνα, στα οποία έχει τεράστια αδυναμία και δεν παύουν ποτέ να αποτελούν προτεραιότητα. Το ζευγάρι έδωσε τέλος στο γάμο του το 2017. Ο Γιώργος Λιανός είναι πολύ δραστήριος και δοτικός μπαμπάς, συνεπώς αρκετές είναι οι φορές που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram φωτογραφίες από τα παιχνίδια με τα παιδιά του.

 

Πηγή: TLIFE

Ακολουθήστε μας στο facebook: