Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΓιώργος Λιάγκας σε Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν είναι κακό ότι κάνατε λάθος ρεπορτάζ,...

Γιώργος Λιάγκας σε Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν είναι κακό ότι κάνατε λάθος ρεπορτάζ, είναι ανθρώπινο»

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε εκ νέου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τον αέρα του Πρωινού, μετά τα όσα είπε στο Happy Day για το αν τελικά θα είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μάκμπεθ.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 διέψευσε για ακόμα μία φορά το εν λόγω ρεπορτάζ και επεσήμανε στην οικοδέσποινα του Happy Day και στην ομάδα της ότι πρέπει να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος.

«Άντε να ξεκινήσω από τα λεγόμενα της Σταματίνας και της κας Μεσσαροπούλου. Και πετάχτηκε και ο Φραγκολιάς και είπε μία πληροφορία που δεν ξέρει κανένας. Μπράβο στον Φραγκολιά. Όντως το Σαββατοκύριακο θα κατέβω στις Σπέτσες με τον κύριο Κασσελάκη και τον κύριο Μάκμπεθ στο σπίτι τους. Το λέω για πρώτη φορά, δεν θα το έλεγα. Έκανε ρεπορτάζ ο Φραγκολιάς και μπράβο του. Να απολογηθώ στην κα Μεσσαροπούλου γιατί κάνω μία συνέντευξη στο σπίτι του Κασσελάκη που όλοι οι δημοσιογράφοι θα ήθελαν να την κάνουν; Από πότε ο δημοσιογράφος που κάνει συνέντευξη με έναν πολιτικό, είναι εκπρόσωπος Τύπου;

Και ειλικρινά, Τίνα μου, μιλάς εσύ πώς ο καθένας κάνει ρεπορτάζ στα κόμματα. Να το πει κανένας άλλος, όχι εσύ. Είσαι έξυπνη γυναίκα και πετυχημένη, άσχετα αν έχεις κάνει μερικά λάθη, όλοι έχουμε κάνει… Όταν λοιπόν εσύ μπορεί να έχεις ένα ρεπορτάζ για τη ΝΔ, πρέπει να βγαίνουμε και να λέμε όλοι, πού το έμαθε το ρεπορτάζ η Τίνα;» είπα αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Βγήκατε και είπατε στην εκπομπή σας, ότι θα τραγουδήσει ο Αργυρός στον γάμο Κασσελάκη. Ναι ή όχι; Το είπατε γαμ@το. Δεν είναι κακό να λέτε ότι κάνατε λάθος. Είναι ανθρώπινο. Ο πρώτος που βγαίνει και λέει ότι έκανε λάθος είμαι εγώ. Βγαίνω εγώ και λέω ότι δε θα είναι ο Αργυρός στον γάμο Κασσελάκη. Τώρα αν είναι καλεσμένος και θα πει κι ένα τραγούδι… Διέψευσα αυτό ότι δεν θα είναι αυτός που θα τραγουδήσει, και είπα ότι η λογική Κασσελάκη είναι να μην έχει σελέμπριτις στον γάμο.

Άρα λοιπόν βγείτε και πείτε συγγνώμη στο κομμάτι ότι είπατε ένα ρεπορτάζ και ήταν λάθος. Μη ζητήσετε συγγνώμη, το αποσύρω. Να ζητήσετε τώρα συγγνώμη για τον Αργυρό και τον Κασσελάκη; Είπες σήμερα Σταματίνα μου ότι έγινε πρόταση στον Μάστορα, το επιβεβαιώνω κι εγώ. Μπράβο σου, είχες δίκιο και το ρεπορτάζ ήταν σωστό. Το άλλο ήταν λάθος, δεν είναι κακό».

Δείτε το βίντεο:

Μετά τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας απευθυνόμενος στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ αναζητούν ένα συγκρότημα νέων τραγουδιστών για τη διασκέδαση στον γάμο τους στα Χανιά.

Τα πιο σημαντικά