Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΓιώργος Λιάγκας για τη νίκη του Ολυμπιακού: «Έκλαιγα σαν μικρό παιδί 10...

Γιώργος Λιάγκας για τη νίκη του Ολυμπιακού: «Έκλαιγα σαν μικρό παιδί 10 λεπτά με τα παιδιά μου»

Με κασκόλ του Ολυμπιακού ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη του Πρωινού του ΑΝΤ1, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κατά της Φιορεντίνα και την κατάκτηση του Conference League. Όπως είπε ο παρουσιαστής έκλαιγε σαν μικρό παιδί μαζί με τους δύο γιους του, Γιάννη και Δημήτρη.

Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Το έζησα και αυτό. Εγώ ήμουν Ολυμπιακός από μικρός. Πήγαινα από πιτσιρικάς όταν είχαμε έδρα το ΟΑΚΑ. Πήγαινα παράνομα σε θέσεις που είχαν βγάλει τα καθίσματα. Με χιόνια με κρύο, μόνος μου, δεν έχανα ματς. Ήμουν ο οπαδός που όταν έχανε ο Ολυμπιακός στεναχωριόμουν και ήθελα πάντα να χάνουν οι ελληνικές ομάδες.

Αυτό που έζησα χθες με τα παιδιά μου… που έκλαιγα σαν μικρό παιδί 10 λεπτά με τα παιδιά μου. Τα συναισθήματα που σου προσφέρει ο αθλητισμός είναι μοναδικά. Το λέω και ανατριχιάζω.

Πήγα σπίτι και δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την υπερένταση και την αδρεναλίνη. Έκλαιγα σαν μικρό παιδί. Αυτό το χθεσινό… Πραγματικά αφήστε τα καφριλίκια και τα οπαδικά. Στο ποδόσφαιρο είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όπως στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός. Αυτές είναι αλήθεις. Το τρόπαιο είναι τρόπαιο. Γράφτηκε ιστορία για την Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά