Γιώργος Λιάγκας: Διέκοψαν τη ροή της εκπομπής για να του το ανακοινώσουν – Δεν έκρυψε τη συγκίνησή του

23 Δεκεμβρίου, 20212:35 ΜΜ

Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό έκανε το πρωί της Πέμπτης (23/12) ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και επί τη ευκαιρία, αναφέρθηκε και στο νομικό ζήτημα που απασχόλησε τον Γιώργο Λιάγκα πριν από λίγο καιρό (δείτε εδώ αναλυτικά τι είχε συμβεί).

Ο γνωστός δικηγόρος ανακοίνωσε εκείνη τη στιγμή στον παρουσιαστή πως έχει δικαιωθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα και ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Η ανακοίνωση και η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα

«Καθαρογράφτηκε η απόφαση αγαπητέ Γιώργο, που εσύ ήσουν το θύμα που έχασες όλες τις οικονομίες και καταδικάστηκε κάποιος σε επτά χρόνια κάθειρξη.

Καθαρογράφτηκε η απόφαση από τον πρόεδρο εφετών, κ. Πανούση, όπου εκεί φαίνεται ότι υπάρχει ευθύνη και της χρηματιστηριακής εταιρίας σε όλο αυτό το κόλπο που έγινε εις βάρος σου για να σου φάνε τα χρήματα και τους κόπους τόσων ετών. Πλέον η χρηματιστηριακή θα έρθει προ των ευθυνών της. Ξέρω ότι έχεις αγωνιστεί πολύ στη ζωή», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος στον αέρα του Πρωινού.

Μόλις το άκουσε ο Γιώργος Λιάγκας, εμφανώς συγκινημένος απάντησε: «Μου κάνεις χριστουγεννιάτικο δώρο. Συγγνώμη για την ιδιωτική παρένθεση, δεν το γνώριζα».

«Ένας ο οποίος είναι απατεώνας σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Γνώρισε ένα νεαρό από την Λάρισα, ο οποίος ήταν expert σε θέματα χρηματιστηριακά και τον οδήγησε σε αυτή την εταιρία. Ο κ. Λιάγκας τον εμπιστεύτηκε και το αποτέλεσμα ήταν αυτός ο άνθρωπος να του στέλνει πλαστά πιστοποιητικά ότι όλα πήγαιναν καλά.

Ο κ. Λιάγκας δεν είναι τζογαδόρος, οι εντολές που είχε δώσει ήταν να γίνονται επενδύσεις σε μετοχές που δεν έχουν καθόλου ή ελάχιστο ρίσκο. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάνει επενδύσεις σε παράγωγα, πολύ επικίνδυνα δηλαδή, με αποτέλεσμα ο κ. Λιάγκας να χάσει όλη του την περιουσία. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “καταστράφηκα”. Ήρθε άρον άρον στο σπίτι μου σε απόγνωση και έπειτα δρομολογήσαμε ένα αγώνα για να πάρει πίσω τα χρήματά του», είπε χαρακτηριστικά.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News