Τρίτη, 16 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΓιώργος Λιάγκας: «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μας» - Ζήτησε να αποχωρήσει...

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μας» – Ζήτησε να αποχωρήσει από το πλατό η Σκορδά

Αμηχανία προκλήθηκε στο Πρωινό σήμερα Τρίτη 7/12, ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή την αποκάλυψη του παρουσιαστή πως μέχρι και σήμερα μετά από 5 χρόνια περίπου, δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό τους.

Καλεσμένος τους ήταν ο ηθοποιός Χρήστος Πλαϊνης και ο παρουσιαστής μετά το σοκ που έπαθε με τα εσώρουχα της πρώην συζύγου του, θέλησε να του πει πως «πάντα με συγκινεί γιατί έχει μια πολύ ανθρώπινη και γλυκιά ιστορία ζωής -σε ένα μέρος της ταυτίζομαι κι εγώ μαζί σου. Με συγκινεί που λες ότι σε στιγμάτισε ο χωρισμός των γονιών σου όταν ήσουν έξι χρονών. Ένας χωρισμός των γονιών κάθε παιδί το στιγματίζει, όσο και αν λέμε ότι δεν σημαίνει τίποτα κτλ…

Κι εμένα με στιγμάτισε. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Εγώ σοκαρίστηκα όταν χώρισαν οι δικοί μου γονείς και γι’ αυτό άργησα να ξεπεράσω τον δικό μου χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου. Δεν τον έχω ξεπεράσει για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξεπερνιέται ποτέ».

Τότε με τη σειρά του ο κ. Πλαϊνης σχολίασε: «Αν ο γιος μου, ο Οδυσσέας, δεν αποδεχόταν την σύντροφό μου, δεν θα παντρευόμουν ποτέ» με τον Γιώργο Λιάγκα να του απαντά «Σε καταλαβαίνω».

Στην συνέχεια ακολούθησε ο εξής διάλογος ανάμεσα σε Λιάγκα – Σκορδά

  • Φαίη: Εγώ θα αποχωρήσω όμως τώρα. Δηλαδή δεν μιλάω…
  • Γιώργος: Μια φορά που έχουμε κοινά βιώματα και οι άντρες, μην τους σκοτώσουμε κιόλας. Δεν σημαίνει ότι ένας άντρας δεν αισθάνεται και μόνο εσείς αισθάνεστε.
  • Φαίη: Μίλησε κανείς;
  • Γιώργος: Λες θα αποχωρήσω, συγγνώμη τώρα…
  • Φαίη: Για άλλους λόγους που το άκουσαν όλοι. Αλλά δεν θα το συνεχίσω.

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά