Γιώργος Κυπαρίσσης: Αφέθηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας μετά από δύο μήνες ομηρίας

4 Μαρτίου, 202210:26 ΠΜ
More videos

Ελεύθερος μετά από δύο μήνες αφέθηκε ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης.

Ο επιχειρηματίας είχε απαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου στο Ντράφι, ενώ νωρίς το πρωί της Παρασκευής οι απαγωγείς τον άφησαν στο Τατόι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 40χρονος επιχειρηματίας είναι καλά στην υγεία του.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες μέχρι και πριν λίγες μέρες ανεβοκατέβαζαν το ποσό που ζητούσας ως λύτρα προκειμένου να αφήσουν ελεύθερο τον 40χρονο επιτείνοντας την αγωνία της οικογένειάς του.

Την πρώτη ημέρα, οι απαγωγείς είχαν ζητήσει 2 εκατομμύρια ευρώ ως λύτρα προκειμένου να απελευθερώσουν τον επιχειρηματία. Ωστόσο, η οικογένεια του 40χρονου καθυστέρησε τις διαπραγματεύσεις καθώς δεν είχε τα χρήματα με αποτέλεσμα η ομάδα των απαγωγέων να ρίξει το ποσό στο 1,5 εκατομμύριο.

Στη συνέχεια, ο αδελφός του Γιώργου Κυπαρίσση, ο οποίος έκανε τα παζάρια με τους δράστες, κατάφερε να κατεβάσει τα λύτρα στο 1 εκατομμύριο προσπαθώντας να συγκεντρώσει τα μετρητά.

Μέχρι πριν λίγες ημέρες, όμως, οι απαγωγείς είχαν σκληρύνει τη στάση τους και ανεβοκατέβαζαν τις απαιτήσεις τους προσπαθώντας να πάρουν υψηλότερα λύτρα.

Απο το 1 εκατομμύριο έπεσαν στις 700.000 ευρώ αλλά τελικά απαίτησαν ξανά το αρχικό ποσό.

Το χρονικό της απαγωγής

Ο επιχειρηματίας στις 29 Δεκεμβρίου έτρωγε σε ταβέρνα στα Λιόσια όταν περίπου στη 1:00 τα ξημερώματα, κατά την επιστροφή του στο σπίτι του στο Ντράφι, εξαφανίστηκε υπό άγνωστες συνθήκες.

Στον δρόμο της επιστροφής άγνωστοι φέρονται να τον απήγαγαν λίγο πριν αυτός φτάσει στο σπίτι του στο Ντράφι.

Κατόπιν ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική πως στον οικισμό Φοίνικα, στη δεύτερη έξοδο προς Σπάτα, βρέθηκαν δύο αυτοκίνητα καμένα από εμπρησμό. Εικάζεται ότι αυτά τα αυτοκίνητα ανήκουν στους απαγωγείς.

Ποιος είναι ο Γιώργος Κυπαρίσσης ή αλλιώς ο «βασιλιάς» των ανταλλακτικών

Ο επιχειρηματίας διατηρεί κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων στις Αχαρνές και την Θεσσαλονίκη μαζί με τον αδερφό του που θεωρούνται οι «βασιλιάδες» στα ανταλλακτικά.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News