Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΓιώργος Κοψιδάς: «Βαριέμαι στις σχέσεις μου, μετά από 17 μέρες»

Γιώργος Κοψιδάς: «Βαριέμαι στις σχέσεις μου, μετά από 17 μέρες»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του φετινού Survivor Γιώργος Κοψιδάς.

Μιλώντας για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης ο Γιώργος Κοψιδάς είπε πως το Survivor του έχει δώσει τεράστια αναγνωσιμότητα ενώ αναφερόμενος στην επίμαχη δήλωση που είχε κάνει φεύγοντας από το Survivor είπε: «Εμείς δεν έχουμε εικόνα τι προβάλλεται και τι βλέπει ο κόσμος που μπορεί να κρίνει την πορεία του παιχνιδιού. Νιώθω ότι θα πρέπει να απολογούμαι για πάντα για την δήλωση που έκανα για τον τρόπο που ψήφισε ο κόσμος».

Μιλώντας για την κοσμοθεωρία του και τις δύσκολες που έχει περάσει στη ζωή του ο Γιώργος Κοψιδάς ανέφερε: «Είμαι ευγνώμων για όλα τα λούκια που έχω περάσει γιατί αυτά με έχουν κάνει τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Στη ζωή μας συμβαίνουν πράγματα, παθήματα τα οποία εξελίσσονται σε μαθήματα. Όταν δεν παίρνεις το μάθημα η ζωή θα σου φέρει το ίδιο πάθημα, μέχρι να εξελιχθείς και να πας στην επόμενη “πίστα”.

Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε επίσης για τον τρόπο που μπήκε η υποκριτική στη ζωή του: «Μου ανοίχθηκε ένας μαγικός κόσμος στα 28 μου και όλα μετά ήρθαν σαν καταιγίδα. Στη ζωή μου δεν ήξερα τι επάγγελμα να ακολουθήσω μέχρι που ασχολήθηκα με την υποκριτική και εκεί κλείδωσα. Έχω δουλέψει σε πολλές χειρωνακτικές εργασίες πριν ασχοληθώ με το χώρο του θεάματος. Δεν είχα ποτέ όνειρο να κάνω καριέρα».

Ο ίδιος μίλησε και για την προσωπική του ζωή και πώς βίωσε την φάση της προσωπικής του «σεξουαλικής επανάστασης» όπως τη χαρακτήρισε: «Βαριέμαι απίστευτα εύκολα στις σχέσεις μου. Πέρασα μια φάση όταν δούλευα νύχτα που έκανε τη σεξουαλική μου επανάσταση. Τώρα ωστόσο έχω ηρεμήσει σε σχέση με αυτήν την περίοδο. Δεν είναι στα σχέδιά μου να κάνω μόνιμη σχέση. Μετά τις 17 ημέρες βαριέμαι. Όλες τις σημαντικές αποφάσεις στη ζωή μου δεν τις έχω πάρει με το μυαλό αλλά με την κοιλιά, που είναι το κέντρο της διαίσθησής μας» είπε με ειλικρίνεια.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα και σε μια από τις μοιραίες σχέσεις του στην προσωπική του ζωή και την στήριξη που έλαβε τότε και από τους γονείς του: «Οι γονείς μου με έχουν στηρίξει σε όλη μου τη ζωή και ήταν οι άνθρωποι που στήριξαν και την πρώην σύντροφό μου». Μιλώντας τέλος για τα μελλοντικά του σχέδια ο γνωστός ηθοποιό, είπε πως ιδανικό σενάριο για εκείνον είναι να μπορεί να ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο και να κάνει γυρίσματα για ταινίες, ενώ αναφερόμενος στα προσωπικά του είπε «δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Αυτή την εποχή τρώω τα λεφτά του Survivor και βρίσκομαι σε συζητήσεις για διάφορα πράγματα».

Τα πιο σημαντικά