Γιώργος Κοψιδάς: «Αν κερδίσει ο Τριαντάφυλλος το Survivor θα αισθανθώ εθνική υπερηφάνεια»

28 Απριλίου, 2021 1:22 ΠΜ
More videos

Στην κάμερα του Happy Day και τον Κώστα Φράγκολια παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Κοψιδάς και δέχθηκε ερωτήσεις για το Survivor και τους πρώην συμπαίκτες του.

Ο ηθοποιός ανέφερε αρχικά πως: «Μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά θεωρώ ότι θα καλυτερέψει το κλίμα και στις δύο ομάδες. Ήταν πολύ καλός στο να κεντά τις πλεκτάνες και τις ίντριγκές του και να χειραγωγεί τους ανθρώπους» και πρόσθεσε ότι: «Ο Ηλίας έχει πάρει τον ρόλο μου. Είχαμε τον ίδιο τρόπο σκέψης».

Ο Γιώργος Κοψιδάς σχολίασε και την σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. «Ο Σάκης και η Μαριαλένα αγαπιούνται πάρα πολύ βαθιά, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν έχουν επανασυνδεθεί και ερωτικά» είπε ο ηθοποιός.

«Αν κερδίσει ο Τριαντάφυλλος θα αισθανθώ εθνική υπερηφάνεια. Αν τον συναντήσω στον δρόμο θα τον χαιρετίσω, αλλά δεν θα κάτσω να του πιάσω κουβέντα. Είναι δύο μήνες σαν τραυματίας. Το να κερδίσει ένας παίκτης τόσο αδύναμος ένα τόσο αγωνιστικό παιχνίδι, το θεωρώ λάθος. Είναι καλό να κερδίσει ένας παίκτης που είναι καλός αγωνιστικά», τόνισε ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ακολουθήστε μας στο facebook: