Γιώργος Καρκάς: Δεύτερη καταγγελία βιασμού από ταξιτζή που αναγνώρισε τον ηθοποιό

26 Νοεμβρίου, 2018 10:20 ΜΜ
More videos

Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος του ηθοποιού Γιώργου Καρκά. Πρόκειται για έναν ακόμη οδηγός ταξί, ο οποίος αναγνώρισε τον ηθοποιό και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. 

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού του οδηγού ταξί από τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά. Ο ηθοποιός έριξε στον καφέ του ταξιτζή ένα υγρό και κατόπιν τον παρενόχλησε σεξουαλικά, χωρίς όμως να προβαίνει σε ολοκληρωμένη πράξη. Ο δεύτερος οδηγός ταξί κατήγγειλε το περιστατικό στην εταιρία που εργάζεται και όχι στην αστυνομία.

Ο ταξιτζής υποστηρίζει ότι του έριξε υγρό στον καφέ του 

Όπως μετέδωσε σε ρεπορτάζ του ο τηλεοπτικός σταθμός Star ένας ακόμη οδηγός ταξί από την ίδια εταιρία, αναγνώρισε τον ηθοποιό και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Σύμφωνα με το Star, ο δεύτερος οδηγός έχει καταθέσει ότι πριν λίγο καιρό παρέλαβε με το ταξί του τον ηθοποιό από το ίδιο σημείο όπως και ο συνάδελφός του. Ακολούθησε την ίδια διαδρομή με τις ίδιες στάσεις και κατέληξαν στο αλσάκι πίσω από τη Γεωπονική Σχολή.

Εκεί ο ηθοποιός φέρεται να έριξε στον καφέ του ταξιτζή ένα υγρό και κατόπιν να τον παρενόχλησε σεξουαλικά, χωρίς όμως να προβαίνει σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη.

Γιώργος Καρκάς: «Είναι όλα ψέματα» 

Ο οδηγός του ταξί φέρεται να κατήγγειλε το περιστατικό, στην εταιρία που εργάζεται και όχι στην αστυνομία. Η εταιρία διέγραψε τον ηθοποιό από τα αρχεία της, αλλά εκείνος φαίνεται πως έγινε εκ νέου μέλος με άλλα στοιχεία.

Ο ηθοποιός πρόσφατα μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου», όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «είναι όλα ψέματα. Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» και πρόσθεσε: «έχω κάποιες υποψίες γιατί μπορεί να συνέβη όλο αυτό, βάσει των κατηγοριών που μου προσάπτουν, αλλά δεν θα μιλήσω ακόμα».

Από την άλλη ο πατέρας του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό μίλησε στον ΣΚΑΪ.  Μεταξύ των άλλων ανέφερε:

Όταν πέρασε η πρώτη μπόρα, αποφασίσαμε να γίνουμε επιθετικοί. Είναι ανυπόστατα όλα όσα έχουν λεχθεί. Εξάντλησε την αυστηρότητά της η δικαιοσύνη χωρίς να του αναγνωρίσει το τεκμήριο της αθωότητας. Όντως είχε ραντεβού, το επιβεβαίωσε ο φίλος του.

Δεν μου είπε τίποτα ο γιος μου όταν με πήρε από το τμήμα. Στη μητέρα του είπε ότι ένας ταξιτζής τον κατηγόρησε ότι πήγε να τον ληστέψει, κάτι τέτοιο.

Πήγαμε στο τμήμα Κολωνού. Δεν πήρε 48ωρη προθεσμία, δεν ήξερε το παιδί, γιατί τον κατηγορούσαν και είπε πάμε να ξεμπλέξουμε με όλα αυτά.

Δεν ισχύουν αυτά που καταμαρτυρεί ο κατήγορος, πλην της διαδρομής.

Στο κελί του που βρίσκεται, παράγγειλε μια φόρμα για έναν κρατούμενο που δεν είχε να φορέσει ρούχα και για έναν άλλο που δεν είχε χάπια για την πίεση.

Εκείνο που τον παραξένεψε ήταν το γεγονός ότι σε όλη τη διαδρομή ο ταξιτζής του έλεγε «φιλαράκι και φιλαράκι», ενώ στο αστυνομικό τμήμα τρελάθηκε που έλεγε αυτά τα πράγματα.