Γιώργος Καραϊβάζ: Ένας χρόνος σήμερα από τη δολοφονία του και οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι

9 Απριλίου, 2022 6:55 ΜΜ
More videos

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε το Σάββατο 9 Απριλίου από τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του στον Άλιμο και μάλιστα μέρα μεσημέρι.

Δώδεκα μήνες μετά από το έγκλημα οι εκτελεστές του δημοσιογράφου παραμένουν ασύλληπτοι και η οικογένειά του εδώ και έναν χρόνο περιμένει την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Οι έρευνες της ελληνικής αστυνομίας για τον εντοπισμό των πληρωμένων δολοφόνων του δημοσιογράφου ουδέποτε κατέληξαν σε συγκεκριμένα πρόστιμα και η υπόθεση παραμένει στάσιμη.

Το μήνυμα της χήρας του Γιώργου Καραϊβάζ:

Η ανάρτηση της συζύγου του

Στην ανάρτησή της η σύζυγος του δημοσιογράφου, Στάθα Καραϊβάζ γράφει: «Αγαπημένοι φίλοι γνωστοί και άγνωστοι, συνεργάτες, άνθρωποι που γίνατε συνοδοιπόροι του ανείπωτου πένθους μας, σας γνωστοποιώ ότι: λόγω απόφασης της οικογένειας το ετήσιο μνημόσυνο του Γιώργου μας τελέστηκε σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο στο μοναστήρι του Οσίου Δαιύδ από τον Γέροντα Γαβριήλ που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στην οικογένεια μας.

Στις 9/4/2022 τιμούμε με οδύνη τη μνήμη του Πατέρα, Συζύγου ,Συγγενή, Φίλου, Συνεργάτη, Δημοσιογράφου , στο τόπο που τελέστηκε το έγκλημα κατά της Δημοκρατίας, της Δημοσιογραφίας , της Ελευθερίας του Τύπου, εκεί που με ένα άνανδρο χτύπημα αφαιρέθηκε η ζωή του Γιώργου Καραϊβάζ άφηνοντας την Τελευταία του πνοή 9/4/2021 2.20 το μεσημέρι είκοσι μέτρα απο την πόρτα του σπιτιού μας.