Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΓιώργος Καπουτζίδης: «Είμαι ανοιχτός να κάνω οικογένεια και γάμο»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Είμαι ανοιχτός να κάνω οικογένεια και γάμο»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε συνέντευξη στο Breakfast@star και στην Μαίρη Αργυριάδου και αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του και το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

«Ήταν πολλές οι αφορμές. Ένας λόγος που δεν το έκανα, ήταν γιατί δεν ήθελα να φέρνω σε δύσκολη θέση τους γονείς μου. Δεν ήξερα πως θα αντιδράσουν κι όταν μου είπανε ότι είμαστε πάρα πολύ εντάξει και πες ό,τι θέλεις, μετά είχα κι εγώ το ελεύθερο.

Δείτε το βίντεοΝομίζω ότι με τσίγκλησε ο τότε σύντροφός μου, ο οποί μου είχε πει σε κάποια φάση ότι ο δημόσιος λόγος σου δεν συνάδει με τον ιδιωτικό. Ο ιδιωτικός σου είναι πάρα πολύ ξεκάθαρος και μαχητικός, ενώ ο δημόσιος είναι πιο μαζεμένος. Δεν μου άρεσε που το άκουσα, αλλά είχε δίκιο» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου θα ήταν ανοιχτός στο ενδεχόμενο γάμου και δημιουργίας οικογένειας; «Είμαι μόνος. Ξέρω εγώ; Και βέβαια είμαι ανοιχτός γιατί όχι; Δεν σκέφτομαι ότι τώρα γίνεται και θα το κάνω.

Νομίζω ότι έχει να κάνει περισσότερο με το πως είσαι. Τώρα η αλήθεια είναι ότι έχω συνηθίσει σε μια πιο ήσυχη ζωή εδώ, οπότε ίσως είναι και λίγο πιο δύσκολο αν με βρει μία μεγάλη αλλαγή»

Δείτε το βίντεοΤα πιο σημαντικά