Γιώργος Δασκαλάκης: Χειρουργήθηκε ο τραγουδιστής – Του αφαιρέθηκε όγκος από τους λεμφαδένες

12 Αυγούστου, 2022 2:22 ΠΜ
More videos

Στο κρεβάτι του νοσοκομείου βρέθηκε ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος μέσω μιας σειράς αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Ο τραγουδιστής, δεν είχε αναφέρει το λόγο που τον οδήγησε στο νοσοκομείο όμως τόνισε, στα μηνύματα του στους διαδικτυακούς του φίλους, πως είναι φοβισμένος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του protiekdosi.news, ο Γιώργος Δασκαλάκης υπεβλήθη σε χειρουργείο κατά τη διάρκεια του οποίου του αφαιρέθηκε όγκος από τους λεμφαδένες ενώ οι γιατροί, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, κάνουν λόγο για κακοήθη όγκο ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της βιοψίας.
Ο Ροδίτης τραγουδιστής αυτή την στιγμή αναρρώνει από την επέμβαση και πονάει ενώ θα παραμείνει ξαπλωμένος μέχρι οι δείκτες της αναιμίας του να σταθεροποιηθούν.
Ο Γιώργος Δασκαλάκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου, στην οποία διακρίνεται ο ίδιος ταλαιπωρημένος από την χειρουργική επέμβαση ενώ τη συνόδευσε με τη λεζάντα: «Αγάπες μου 1:0 για μας!!! Η Παναγία μαζί μας!!!».