Γιώργος Χρανιώτης: «Τις τελευταίες ημέρες είμαι στα χειρότερα μου»

6 Ιανουαρίου, 2022 11:59 ΠΜ
More videos

Μερικές σκέψεις θέλησε να μοιραστεί ο Γιώργος Χρανιώτης με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ του ένα βίντεο με πρωταγωνιστές δύο μικρά αγόρια.

Το ένα παιδί που προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια φαίνεται να ανοίγει το τζάμι και να προσφέρει σε ένα άλλο αγόρι που δουλεύει στα φανάρια το παιχνίδι του. Με αφορμή αυτή την κίνηση που δείχνει αγάπη και σεβασμό προς τον συνάνθρωπο μας, ο Γιώργος Χρανιώτης έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο που αφορά τη σύγχρονη κοινωνία αλλά και την αβεβαιότητα που νιώθει ο περισσότερος κόσμος κατά τη διάρκεια της καραντίντας.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα “Μάλλον τις τελευταίες μέρες είμαι στα χειρότερα μου.Κοιμάμαι πολύ ,τρώω λίγο ,δεν μπορω να πάρω τ πόδια μου και κάνω υπερπροσπάθειες να πάω στην θάλασσα μου,που με ξέρει και με γαληνεύει.Για λίγο.Μετά τα ίδια.Αυτό που ζουμε μου φταίει.Μου φταίει ο φόβος που είναι γύρω μας ,σαν ένας άλλος ιός που όταν σε προσβάλλει δεν σε σκοτώνει ακριβώς ,αλλα σε βασανίζει λίγο ,σιγά σιγά ,σαδιστικά μέχρι να σε δει να σέρνεσαι.Παντού φόβος.Φόβος για μας,για τους αγαπημένους μας,για τα παιδιά και τους γονείς μας,φόβος για το αν θα ζήσουμε και πόσο.Εγώ δεν θέλω να φοβάμαι όμως ούτε το αν,ούτε το πόσο.Αν ανέχομαι να φοβηθώ κάτι είναι το πώς.Και το πώς είναι στο χέρι μας.Και γι αυτό χαμογέλασα λίγο σήμερα και κάπως στιλώθηκα ,γιατί συνειδητοποίησα ότι η σχέση που έχουμε με τα πράγματα ,η σχέση που έχουμε με τους ανθρώπους ,με τα ζώα και με την φύση ,η σχέση αυτή είναι που καθορίζει την σχέση μας με αυτό το πράγμα που αποκαλείται ζωή.Και η σχέση μας με την ζωή μας είναι η σημαντικότερη σχέση . Αυτά τα δύο παιδιά ανέπτυξαν μέσα σε δευτερόλεπτα μια σχέση.Κράτησαν μια στιγμή που θα ναι αιώνια στις ζωές τους .Μια συμπυκνωμένη -γεμάτη ζωή-και ανθρωπιά ,στιγμή.Και έτσι κάπως ο κόσμος γίνεται πιο υποφερτός.Κι έτσι κάπως κι εγώ θα σηκωθώ απ τον καναπέ μου και θα βγω να λιαστώ και να αντιμετωπίσω τον κόσμο ,προσπαθώντας αν μου δοθεί η ευκαιρια-που θα μου δοθεί -να κάνω κάτι που θα ναι ανθρώπινο.Χωρίς φόβο ,με πολύ πάθος.Κι αν κάνετε κι εσεις το ίδιο ,μπορεί αύριο να ξυπνήσουμε όλοι κι αυτός ο κοσμος να ναι διαφορετικός.Μπορεί !!! #fear #nofear #reality #kids #give #receive”

Η ανάρτηση στο Instagram