Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΓιώργος Αυτιάς: Αυτοί είναι και επίσημα οι αντικαταστάτες του μέχρι το τέλος...

Γιώργος Αυτιάς: Αυτοί είναι και επίσημα οι αντικαταστάτες του μέχρι το τέλος της σεζόν – Τους ανακοίνωσε ο ΣΚΑΙ

Οι πληροφορίες που εδώ και χρόνια ήθελαν τον Γιώργο Αυτιά να προστίθεται στη λίστα των υποψηφίων της ΝΔ για τις ευρωεκλογές, αυτή την φορά επιβεβαιώθηκαν.

Το κυβερνών κόμμα ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του γνωστού δημοσιογράφου, ο οποίος θα διεκδικήψει την ψήφο των πολιτών για το Ευρωκοινοβούλιο.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι σταματά την εκπομπή που παρουσίαζε εδώ και χρόνια τα πρωινά του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΙ, ο οποίος καλείται να βρει τον, την ή τους αντικαταστάτες του Γιώργου Αυτιά.

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ήθελε το κανάλι του Φαλήρου να μεταθέτει τις τελικές αποφάσεις για το καλοκαίρι και να βρίσκει για φέτος μία προσωρινή και εκ των έσω λύση, επαληθεύτηκε.

Με επίσημη ανακοίνωση, ο ΣΚΑΙ γνωστοποίησε πως από αυτό το “Σαββατοκύριακο και κάθε εβδομάδα από τις 05.30 το πρωί, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος, ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος, θα βρίσκονται εναλλάξ, έως το καλοκαίρι, στο στούντιο του ΣΚΑΪ, για τη δική τους “ΚΑΛΗΜΕΡΑ”.

Στις 9:40 η σκυτάλη της ενημέρωσης περνάει στους “ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΥΣ” Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη.

Όλη η ανακοίνωση

Από αυτό το Σαββατοκύριακο και κάθε εβδομάδα από τις 05.30 το πρωί, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος, ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος, θα βρίσκονται εναλλάξ, έως το καλοκαίρι, στο στούντιο του ΣΚΑΪ, για τη δική τους “ΚΑΛΗΜΕΡΑ”. Με ειδήσεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις αλλά και απαντήσεις σε όλα όσα θέλουν να γνωρίζουν οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ. Στην ατζέντα της εκπομπής, τα σημαντικότερα γεγονότα της εβδομάδας που πέρασε και οι εξελίξεις που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, με καλεσμένους τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας και ειδικούς.

Στις 9:40 η σκυτάλη της ενημέρωσης περνάει στους “ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΥΣ” Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη με ειδήσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδας, απευθείας συνδέσεις και ενδιαφέροντα ρεπορτάζ από τον όλο τον κόσμο!

Τα πιο σημαντικά