Γιώργος Ασημακόπουλος: «Πελάτισσα έπιασε το πeoς μου- Αυτοί οι κοιλιακοί είναι φυσικοί»

25 Σεπτεμβρίου, 2022 2:32 ΠΜ
More videos

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Ασημακόπουλος παραχώρησε καυτές δηλώσεις στο «Πρωινό Μας» και μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή του στο Survivor All Star και το J2US, αλλά και τα ακραία περιστατικά θαυμασμού.

Για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι του Alpha J2US, έδειξε προθυμία. «Λες να ‘μαι στο J2US, δεν ξέρω παιδιά όλα είναι πιθανά. Θα το δοκίμαζα. Δε θα έλεγα όχι»

Ο Ασημακόπουλος ξεχώρισε στο παιχνίδι επιβίωσης για τους κοιλιακούς του αλλά και το κόκο μπόνγκο. Έτσι αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής τον θαυμασμό που εκφράζουν οι πελάτισσες στο κατάστημά του, ενώ τόνισε ότι οι κοιλιακοί του είναι φυσικοί.

«Αυτοί οι κοιλιακοί δηλαδή. Με σταματάγανε στο δρόμο και λέγαν θέλω να κάνω και εγώ. Δεν έχω κάνει κάτι στους κοιλιακούς. Επειδή ακούστηκε. Απλά έχω κοιλιακούς. το πρωί τρεξιματάκι και μετά γυμναστήριο. Αυτό το σώμα είναι φυσικό», είπε στην αρχή ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε για τα καμάκια πελατισσών: «Καταρχήν μου κάνουν καμάκι. Το πιο ακραίο είναι να πιάσει σε ένα σημείο. Επίθεση κατευθείαν στο επίμαχο σημείο»

Για το Survivor All Star δήλωσε ότι από την παραγωγή έχουν προσεγγίσει κάποια άτομα, επισημαίνοντας ότι «Άμα δεν υπογράψουμε υπογράψουνε δεν μπορώ να πω».

Δείτε το βίντεο: