Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
Ελλάδα«Γινόταν χαμός τότε, με σόκαρε»: Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σπάει την σιωπή της...

«Γινόταν χαμός τότε, με σόκαρε»: Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σπάει την σιωπή της 15 χρόνια μετά το Παρά 5

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό, μίλησε για την παράσταση «Η τρελή του Σαγιό» στο θέατρο «Παλλάς», τους φίλους της, τα παιδικά της χρόνια, αλλά και την απόφαση να γίνει ηθοποιός.

Η κολλητή παρέα της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «είναι η πρώτη μου φορά στο Παλλάς, αργήσανε πιστεύω… Είναι μεγάλη χαρά που παίζω με τον Νίκο Μουτσινά και την Αθηνά Οικονομάκου. Είμαι πολύ αυστηρή στη σκηνή, ο Νίκος Μουτσινάς βλέπω πως σε κάποια θεατρικά πράγματα με θαυμάζει. Είμαι η μαμά-κουβέρτα στην παρέα. Η κολλητή μου παρέα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Νίκος Μουτσινάς, ο Θανάσης Αλευράς, ο Γιώργος Δάσκαλος και η Ματίνα Νικολάου. Με τους φίλους μου δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ σε σημείο να μην μιλάμε, η Ζέτα όμως με ταυτίζει με την μαμά της και μου την λέει. Υπάρχει μια συγκεκριμένη παρέα που παίζουμε χαρτιά, με την Καβογιάννη, την Σαμαρά, την Βίσση».

Σχετικά με την απόφασή της να γίνει ηθοποιός και τα παιδικά της χρόνια, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου επεσήμανε «έτσι έπρεπε, να γίνω ηθοποιός. Ό,τι γινόμαστε έχουμε κάνει το σχέδια πριν έρθουμε σε αυτή την ενσάρκωση. Ήμουν αντιδραστική. Με είχε κλειδώσει η μαμά για να μην βγω. Πήδηξα από τον ακάλυπτο στο διπλανό σπίτι, πέρασα από μέσα και βγήκα ραντεβού. Η μαμά έδινε ξύλο, για αυτό και οι θυμοί είναι πολλοί. Τον πατέρα μου τον έχασα, όταν ήμουν 2,5 ετών σε τροχαίο. Η απώλεια του πατέρα μου με έκανε να ξέρω πως οι σχέσεις μου πάντα θα έχουν τέλος».

https://www.youtube.com/watch?v=DuEe5S5QdhQ

Όσον αφορά τον πρώην σύζυγό της, Ταξιάρχη Χάνο, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου τόνισε «κρατάμε πολύ καλές σχέσεις, τώρα είναι 1 εκατομμύριο φορές καλύτερα από όταν ήμασταν μαζί», ενώ για την κόρη της σημείωσε «όταν υπάρχει παιδί και ο ένας το στερείται σε έναν χωρισμό, υπάρχει περίοδος δύσκολη, γιατί η κόρη μου έμεινε με εμένα. Όταν μου είπε η κόρη μου πως θα γίνει ηθοποιός, έγινε μεγάλη φασαρία, τώρα την θαυμάζω. Όταν είπα στην μητέρα μου πως πέρασα σε δραματική σχολή μου έκλεισε το τηλέφωνο».

Αναφερόμενη στο Παρά Πέντε, η Ελισάβετ Κωνσταντίνιδου είπε «γινόταν χαμός, με σόκαρε εξαιρετικά, αλλά τότε ήμουν σε περίοδο ψυχοθεραπείας και με βοήθησε πολύ. Και με ψυχοθεραπεία έχω “ξεφύγει”, την εποχή του Παρά Πέντε δεν υπήρχε μέρος και στιγμή με ιδιωτικότητα, φεύγει το μυαλό σου. Εννοείται μπορεί να ψωνιστείς, όταν όπου πας σου ανοίγουν δρόμους».

Στις φήμες που θέλουν τον Νίκος Μουτσινά να αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου απάντησε «ο Νίκος δεν μου είπε τίποτα, για το αν θα φύγει από τον ΣΚΑΙ».Τα πιο σημαντικά