Γυναίκα πίνει τα ούρα του σκύλου της και ισχυρίζεται ότι την βοήθησε να απαλλαγεί από την ακμή της

20 Ιουνίου, 20185:55 ΜΜ
More videos

Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι πίνει τα ούρα του σκύλου της και αυτό την βοήθησε να απαλλαγεί από την πολύ έντονη ακμή που είχε στο πρόσωπο.

“Πολλοί από εσάς με ρωτάτε πως φαίνομαι συνέχεια τόσο ωραία, πως το μακιγιάζ μου μοιάζει πάντα τέλειο ή πως έχω πάντα αυτή την φυσική λάμψη”, ακούγεται να λέει η γυναίκα στο βίντεο.

Το βίντεο έχει διάρκεια 1.30 λεπτό και σε αυτή η γυναίκα φαίνεται να συλλέγει τα ούρα του σκύλου της σε ένα πλαστικό δοχείο και να το πίνει όλο.

Δείτε το βίντεο

“Mέχρι την στιγμή που ήπια για πρώτη φορά τα ούρα του σκύλου μου ήμουν πολύ στεναχωρημένη και είχα ακμή”, αναφέρει η κοπέλα στο βίντεο. Τα ούρα του σκύλου έχουν βιταμίνες Α και Ε.

Τα ούρα του σκύλου έχουν βιταμίνες Α και Ε. Επίσης, περιέχουν 10 γραμμάρια ασβεστίου και έχει αποδειχθεί ότι θεραπεύουν τον καρκίνο”, πρόσθεσε.

Ωστόσο, οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η κατανάλωση των ούρων του σκύλου μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία εξαιτίας των οξέων και των τοξινών που περιέχουν.

“Τα ούρα αποτελούνται κυρίως από νερό, ουρία, κρεατίνη, διάφορους ηλεκτρολύτες, ουρικό οξύ, ιχνοστοιχεία, αντισώματα και ένζυμα”, ανέφερε στο Allure ο Τζόι Μακάρθι, πιστοποιημένος ολιστικός διαιτολόγος.

“Στα ούρα των σκύλων έχουν ανιχνευθεί ζιζανιοκτόνα που κατά πάσα πιθανότητα προέρχονται από γκαζόν, αντιβιοτικά και ορμόνες. Οπότε, δεν ξέρω αν είναι ασφαλής επιλογή”, πρόσθεσε.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News