Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
διάφοραΓίνεται άμεσα μανούλα η Αθηνά Ωνάση: Με την κοιλιά... τούρλα η χρυσή...

Γίνεται άμεσα μανούλα η Αθηνά Ωνάση: Με την κοιλιά… τούρλα η χρυσή κληρονόμος; – Παvικός με δημοσίευμα

Τους τελευταίους μήνες ολοένα και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Αθηνά Ωνάση να είναι έγκυος.

Tον τελευταίο καιρό ένα και μοναδικό ερώτημα πλανάται στη διεθνή επικαιρότητα σχετικά με την Αθηνά Ωνάση: Είναι ή δεν είναι τελικά έγκυος; Τα ξένα μέσα πάντως έχουν αποδώσει την εξαφάνισή της από τα εγκόσμια στην εγκυμοσύνη της και ισχυρίζονται ότι η «χρυσή» κληρονόμος διανύει τον έκτο μήνα και κρύβεται προκειμένου να μην φανούν τα σημάδια.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, σε περίπτωση που η Αθηνά είναι έγκυος, «συνυπεύθυνος» για το γεγονός είναι ο Αλμπέρτο Ζόρζι, ένας άνθρωπος που μοιράζεται μαζί της το πάθος για τα άλογα και ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, όταν τους γνώρισε ο Γιαν Τόπε.

ginetai amesa manoyla i athina onasi me tin koilia toyrla i chrysi klironomos pavikos me dimosieyma

Τα δημοσιεύματα, δε, δεν άργησαν να βάλουν «φωτιά», με αποτέλεσμα ο Αλμπέρτο να χωρίσει πρόσφατα με τη σύζυγό του, Αναλίσα Τζιουντίνι, ώστε ο δρόμος να ανοίξει. Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα σε σάιτ της Αμερικής αλλά και της Βραζιλίας, το ζευγάρι περνά, πια, τις μέρες ευτυχίας του σε μια βίλα 14 εκατομμυρίων, που έχει στην ιδιοκτησία της στη Φλόριντα η Αθηνά.

Από το περιβάλλον τους, μάλιστα, διαδίδεται πως είναι στην πιο ώριμη φάση τους και δείχνουν να σκέφτονται έντονα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η χρυσή κληρονόμος για πρώτη φορά δεν διαψεύδει τα δημοσιεύματα με μια εμφάνιση της, παρά κρατά σιγή ιχθύος ενώ παράλληλα μένει άφαντη από τα φώτα της δημοσιότητας φουντώνοντας ακόμη περισσότερο τα σενάρια της εγκυμοσύνης της. Αλήθεια, ή ψέματα, ο χρόνος είναι αμείλικτος και πολύ σύντομα θα μάθουμε αν η Αθηνά βιώσει το θαύμα της μητρότητας.

ginetai amesa manoyla i athina onasi me tin koilia toyrla i chrysi klironomos pavikos me dimosieyma 1

Στα εν λόγω δημοσιεύματα, μάλιστα, ανέφεραν προ διμήνου πως είναι τεσσάρων μηνών. Αν αυτό ισχύει, σήμερα θα είναι έξι μηνών έγκυος, κάτι που σημαίνει πως δεν είναι μακριά από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της, αυτή δηλαδή, όπου θα γίνει μανούλα.

Τα πιο σημαντικά