Γυναίκα οδηγός ακολούθησε πιστά το GPS και έπεσε μέσα σε λίμνη.

19 Μαΐου, 201611:33 ΜΜ
More videos

Τα συστήματα GPS έχουνε μπει για τα καλά στην ζωή μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ακολουθούμε πιστά τις εντολές τους, ειδικά όταν βλέπουμε πως οι οδηγίες τους μας στέλνουν κατευθείαν στον πάτο μιας λίμνης.

Ontario-woman-GPS-lake-1

 Το περιστατικό, με πρωταγωνίστρια μια 23χρονη Καναδή γυναίκα, συνέβη στη κωμόπολη Τόμπερμορι του Οντάριο. Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή ήταν άσχημες, με τη βροχή και την ομίχλη να περιορίζουν την ορατότητα.

Ontario-woman-GPS-lake-2

Η άτυχη οδηγός ακολουθώντας τη διαδρομή που της υπέδειξε το GPS, κατέβηκε τη ράμπα των σκαφών και βρέθηκε μέσα στα νερά της λίμνης Χίρον, μίας από τις πέντε μεγαλύτερες λίμνες του Καναδά.

Ontario-woman-GPS-lake-3

Το αυτοκίνητο παρέμεινε στην επιφάνεια για αρκετά δευτερόλεπτα και έτσι η γυναίκα είχε τον χρόνο να ανοίξει το παράθυρο και να κολυμπήσει έως την στεριά. Η γυναίκα, που δεν τραυματίστηκε, πήγε στο κοντινότερο κτίριο, που ήταν ξενοδοχείο προκειμένου να καλέσει την αστυνομία.

Ontario-woman-GPS-lake-4

Το αυτοκίνητο της ανασύρθηκε το επόμενο πρωί, με την αστυνομία να αναφέρει ότι δεν υπήρχε αλκοόλ στον οργανισμό της από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η γυναίκα, έτσι δεν βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορίες.

Ontario-woman-GPS-lake-5

Ontario-woman-GPS-lake-6

Ontario-woman-GPS-lake-7

Ontario-woman-GPS-lake-8

Ontario-woman-GPS-lake-9

Ontario-woman-GPS-lake-10

Πηγή: Tobermory Press Inc.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News