Γυναίκα δημιουργεί εικονογραφήσεις μόδας από λαχανικά και λουλούδια

Φεβ 6, 2017 3:50 ΠΜ
More videos

“Το να δημιουργώ τέχνη με λουλούδια, λαχανικά και άλλα υλικά είναι ένας τρόπος για μένα να μοιραστώ αυτό που αγαπώ. Δούλεψα στην βιομηχανία της μόδας στην Νέα Υόρκη και όταν αποφοίτησα από την αρχιτεκτονική τελικά επέστρεψα σε αυτό που έκανα ως παιδί, δηλαδή να ζωγραφίζω γυναίκες με ωραία φορέματα και να παίζω με το φαγητό μου.”

“Οι εικονογραφήσεις μόδας Moomooi ή όπως μου αρέσει να τα αποκαλώ “Κορίτσια των λουλουδιών” έχουν δική τους ζωή πλέον. Σήμερα συνεργάζομαι με εταιρίες όπως η Coach, η Grey Goose, το CosmoGirl, το Pantone, το Soho House και η Tory Burch.”

“Ο καθένας από εμάς χρειάζεται μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητά του. Το να ξέρω, ότι κάποιος χαμογελάει όταν βλέπει τα έργα μου με κάνει να πιστεύω, ότι η δουλειά μου αξίζει τον κόπο.”

Δείτε τις εντυπωσιακές δημιουργίες παρακάτω:

MoomooiMoomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi Moomooi

[moomooi.com] [Instagram]

Ακολουθήστε μας στο facebook: