Γυναίκα χτυπά με την μηχανή του γκαζόν ένα βάτραχο και κάνει 1.000 χιλιόμετρα πτήση για να τον πάει στην κλινική.

14 Ιουνίου, 2016 1:44 ΠΜ
More videos

Σε κανέναν από εμάς δεν θα άρεσε να χτυπήσει έναν βάτραχο  ενώ κουρεύουμε το γρασίδι αλλά πόσοι από εμάς θα πετούσαν 1.000 χιλιόμετρα για να το πάνε στο νοσοκομείο;

Η Min Tims από το Queensland της  Αυστραλίας το έκανε.

Η γυναίκα τραυμάτισε κατά λάθος στο κεφάλι ένα πράσινο βάτραχο των δένδρων με την χορτοκοπτική μηχανή της και ήταν τόσο συγκλονισμένη από την ενοχή ( αυτά τα βατράχια είναι όλο και πιο σπάνια στην πατρίδα τους την Αυστραλία ) , που αποφάσισε να πάει με αεροπλάνο τον βάτραχο σε ένα νοσοκομείο ζώων που ονομάζεται Frog Safe.

Οι προοπτικές δεν ήταν καλές γιατί ‘το τραύμα είχε μολυνθεί και οι ιστοί όπου η λεπίδα είχε χτυπήσει,πάνω από το κόκαλο του  ώμου του, ήταν νεκρωμένοι’ είπε η  Deborah Pergolotti,πρόεδρος του Frog Safe.

Ευτυχώς, μετά από αρκετές ημέρες εντατικής θεραπείας, ο βάτραχος ήταν πολύ καλύτερα. Αν και μερικοί άνθρωποι μπορεί να αμφιβάλλουν εάν ένα τέτοιο μικροσκοπικό πλάσμα άξιζε τον κόπο, η Pergolotti έχει την τέλεια απάντηση : ‘Η συμπόνια και η κατανόηση για όλους είναι αυτά από τα οποία εξαρτάται το μέλλον του πλανήτη.’ Αν οι άνθρωποι μπορούν να γυρίζουν την πλάτη ανέμελα για κάποιον που χρειάζεται βοήθεια – συμπεριλαμβανομένων των μικρών ζώων – τότε εμείς, σαν είδος μπορεί να μην αξίζει να βοηθηθούμε.’

Μια γυναίκα από την Αυστραλία  τραυμάτισε κατά λάθος έναν πράσινο βάτραχος που ζει στα δένδρα ενώ κούρευε το γκαζόν της και ένιωσε συντετριμμένη γι ‘αυτό.

rescue-frog-surgery-lawnmower-green-tree-1-1Το κεφάλι του βατράχου είχε κοπεί άσχημα, έτσι πέταξε 1.000 χιλιόμετρα σε ένα νοσοκομείο των ζώων για να το  βοηθήσουν.

rescue-frog-surgery-lawnmower-green-tree-3-1Μετά από αρκετές ημέρες εντατικής θεραπείας, ο βάτραχος πήγε πολύ καλύτερα και θα αφεθεί ελεύθερος πίσω στην άγρια φύση όταν αναρρώσει πλήρως.

rescue-frog-surgery-lawnmower-green-tree-2-1

Τι εκπληκτικός άνθρωπος ήταν αυτή η γυναίκα!

Πηγή: frogsafe.org.authedodo

Ακολουθήστε μας στο facebook: