Γυναίκα 102 ετών επιβεβαιώνει πως το μυστικό της αιώνιας ζωής είναι η μπύρα.

27 Νοεμβρίου, 201610:05 ΠΜ

Σήμερα, έχουμε μερικά καλά νέα που θα εκτιμήσουν όλοι οι λάτρεις της μπύρας. Σηκώστε τα ποτήρια και χαρείτε για την παρακάτω ιστορία.

Η Μίλντρεντ Μπόουερς, μια ευγενική γιαγιά από τη Νότια Καρολίνα, είναι 102 ετών. Ισχυρίζεται πως ξέρει τη μυστική φόρμουλα που της επιτρέπει να απολαμβάνει τη μακροζωία: είναι η μπύρα.

Στην πραγματικότητα, λέει πως οι γιατροί της συνέστησαν να πίνει ένα ποτήρι μπύρα καθημερινά. Η γυναίκα ακολουθεί τη συμβουλή τους και την καταναλώνει σαν να είναι φάρμακο. Το κάνει για πολλά χρόνια, και δεν έχει καμία πρόθεση να το εγκαταλείψει. Ποιος μπορεί να την κατηγορήσει αν οι γιατροί της έδωσαν αυτή τη συμβουλή; Όταν η γυναίκα ρωτήθηκε σχετικά με το αν συνιστά σε άλλους ηλικιωμένους να πίνουν συχνά μπύρα, απάντησε: «Ναι, αν τους αρέσει.»

Η Μίλντρεντ αναγνωρίζει πως «τα πάντα εξαρτώνται από τα γονίδια». Τα ευχαριστεί που πάντα της έδιναν πολλή ενέργεια σε όλη της τη ζωή. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη που υποστηρίζει πως η κατανάλωση αλκοόλ συμβάλει στην μακροζωία. Η Γκρέις Τζόουνς, που έγινε 109 ετών πέρυσι, είπε πως πίνει «μια σταγόνα ουίσκι κάθε βράδυ».7838110-o-millie-bowers-facebook-1480072058-650-4708aa2f68-1480094310

© live5news

Σύντομα, αυτή η χαρούμενη αιωνόβια θα γιορτάσει τα 103α της γενέθλια. Είμαστε σίγουροι πως θα το κάνει με πολύ χαρά έχοντας ένα ποτήρι μπύρας στο χέρι. Πιστεύουμε πως στην ηλικία της, το αξίζει.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News