Το γυμναστήριο-μπαρ στο Λονδίνο που πίνουν τεκίλα και κάνουν γιόγκα.

31 Οκτωβρίου, 2016 11:50 ΜΜ
More videos

Κάτι το απίστευτο κάνει ο γυμναστής γιόγκα, Nτέιβιντ Σίε, στο Ινστιτούτο Yogabeats στο Λονδίνο, ο οποίος προτρέπει όσες παρευρίσκονται στο μάθημά του να πίνουν μερικά σφηνάκια τεκίλα πριν και κατά την διάρκεια του μαθήματος.

1¡Es Trending!

«Με τα μαθήματα να γίνονται συνήθως το βράδυ, όταν οι περισσότερες γυναίκες είναι ήδη κουρασμένες, ακόμη κι ένα σφηνάκι μπορεί να βοηθήσει τη γυναίκα να γίνει πιο δραστήρια και να έχει περισσότερη διάθεση» αναφέρει ο Ντέιβιντ.

1¡Es Trending!

Το αλκοόλ «καταπολέμα» τις αναστολές και επηρεάζει το γραμμικό τρόπο σκέψης του αριστερού εγκεφάλου, κάνοντας όσες κάνουν γιόγκα να νιώθουν πιο οικεία και να μην σκέφτονται τίποτα άλλο, συνεχίζει ο ίδιος.

1

¡Es Trending!

Ωστόσο, η γυμναστική στο Yogabeats δεν «μένει» μόνο στην γιόγκα, καθώς υπάρχει και ένα ευχάριστο διάλειμμα χορού, όπου μετά από μερικά σφηνάκια (όπως φαίνεται και στο βίντεο) το κλίμα είναι αρκετά πιο… εύχαρο.

1

¡Es Trending!

Την συγκεκριμένη τακτική έχουν ξεκινήσει, πάντως, να ακολουθούν μερικά γυμναστήρια και σε άλλες πόλεις της Βρετανίας, προσπαθώντας έτσι να κάνουν πιο ελκυστική την ώρα στο γυμναστήριο.

1

¡Es Trending!

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο facebook: