Γιατρός Κουφοντίνα: «Θέμα ωρών ο αιφνίδιος θάνατος ή το κώμα»

5 Μαρτίου, 2021 5:41 ΜΜ
More videos

Με τη νεφρική ανεπάρκεια είναι πια αντιμέτωπος ο Δημήτρης Κουφοντίνας αφού από σήμερα το πρωί τα νεφρά του σταμάτησαν να λειτουργούν.

Όπως δηλώνει ο γιατρός επιλογής του Θοδωρής Σδούκος στο documentonews.gr τον ενημέρωσαν σήμερα επίσημα ως γιατρό του ότι «τα νεφρά δεν λειτουργούν. Τον εμπαίζουν με τον χειρότερο τρόπο. Πρέπει να δώσουν λύση σήμερα να βγάλουν απόφαση να γίνει δεκτό το αίτημά του. Είναι θέμα ωρών να επέλθει αιφνίδιος θάνατος ή να πέσει σε κώμα. Η λύση πρέπει να δοθεί σήμερα».

Δείτε επίσης: Υπόθεση Κουφοντίνα: Άμεσος ο κίνδυνος για νεφρική ανεπάρκεια – Σταμάτησαν να δουλεύουν τα νεφρά του

Ο Θ. Σδούκος επιβεβαιώνει ότι η διοίκηση του νοσοκομείο δεν επιτρέπει ούτε σε αυτόν αλλά ούτε και στην έτερη γιατρό επιλογής του Κατερίνα Ντουζέπη να τον επισκεφτούν στη Λαμία.


O Θοδωρής Σδούκος

Σήμερα αναμένεται να αποφασίσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας για το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη απορρίφθηκε ομόφωνα το αίτημα για διακοπή εκτέλεσης της ποινής του από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας. Ο ίδιος διαμήνυσε μέσα από τη ΜΕΘ που βρίσκεται στο νοσοκομείο Λαμίας μετά την απόφαση: «Συνεχίζω την απεργία πείνας μέχρι να ακυρωθεί η παράνομη μεταγωγή μου στον Δομοκό και να με μεταφέρουν στον Κορυδαλλό, όπως προβλέπει ο νόμος τους, που τον ψήφισαν ειδικά για μένα. Πολιτική είναι η απόφαση της μεταγωγής μου στον Δομοκό, πολιτικά να το λύσουν».

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας συνεχίζει για 56 ημέρες την απεργία πείνας με τον γιατρό Αναπληρωτή Διευθυντή της ΜΕΘ Εντατικολόγο Χρήστος Γεωργιάδης, να επισημαίνει πως οι ζωτικές του λειτουργίες βρίσκονται σε οριακό σημείο.

Ακολουθήστε μας στο facebook: