Γιατρός είπε στην Κιμ Καρντάσιαν να σταματήσει τις selfies λόγω τραυματισμού του καρπού της

7 Σεπτεμβρίου, 2018 6:08 ΜΜ
More videos

Το παιχνίδι με τις αμέτρητες selfies για την Κιμ Καρντάσιαν δεν σταματά με τίποτα – ούτε καν μετά τις συστάσεις γιατρού λόγω τραυματισμού του καρπού της.

Στο τρέιλερ για το τελευταίο επεισόδιο αυτής του τηλεοπτικού ριάλιτι, «Keeping Up With The Kardashians» στο οποίο πρωταγωνιστεί η Αμερικανίδα τηλεοπτική προσωπικότητα, ηθοποιός και επιχειρηματίας, αποκαλύπτεται ότι γιατρός της συνέστησε να κάνει ένα διάλειμμα από τις selfies και γι αυτό προσπαθεί να σκεφτεί νέες ιδέες.

«Το χέρι μου πονάει. Ξέχασα τον νάρθηκά μου» λέει η Κιμ στην αδελφή της, Κλόε Καρντάσιαν και στη μητέρα της, Κρις Τζένερ.

Η ίδια, όμως, βρήκε άμεσα τη λύση καλώντας μια από τις εικονολήπτριες, την Πάξι, να τη βοηθήσει.

«Ο γιατρός λέει ότι μπορώ να κρατήσω το τηλέφωνό μου μόνον έτσι. Συνεπώς είμαι με την Πάξι να τραβά τις φωτογραφίες μου για να μπορώ να ξεκουράσω τα χέρια μου».

Η Καρντάσιαν έχει αναγνωρίσει στο παρελθόν, σε συνέντευξή της το 2016 στο «60 Minutes», ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «οφείλει απόλυτα» την καριέρα της αν και είχε παραδεχτεί ότι «υπάρχουν όμως παγίδες «έλλειψη ιδιωτικότητας, απώλεια ιδιωτικότητας. Αυτό δεν είναι για όλους. Εγώ μπορώ να το χειριστώ».

Ακολουθήστε μας στο facebook: