Γιατρός αποκαλύπτει στο Tik Tok τα τρία πράγματα που δεν θα έκανε ποτέ

28 Σεπτεμβρίου, 20234:18 ΜΜ

Γιατρός αποκάλυψε στο Tik Tok τα τρία πράγματα που δεν θα έκανε ποτέ.

O Dr. Dave δημοσίευσε ένα βίντεο στο Τik Tok όπου εξήγησε τους λόγους που δεν θα έκανε τρία πράγματα στη ζωή του. Η εμπειρία του στα νοσοκομεία και η συναναστροφή του με ασθενείς τον οδήγησαν στο να αποκλείσει τρία πράγματα που αποτελούν κίνδυνο για την υγεία του.

Ο Dr. Dave βάζει στην πρώτη θέση την οδήγηση με μηχανή καθώς όπως τονίζει το ρίσκο είναι μεγάλο και παρόλο που είναι μια διαδικασία απολαυστική και γεμάτη αδρεναλίνη, η οδήγηση μοτοσυκλέτας είναι πολύ επικίνδυνη.

Στη δεύτερη θέση ο γιατρός βάζει τους χειροπράκτες, οι οποίοι προκαλούν περισσότερα προβλήματα από όσα επιλύουν. Πολλοί άνθρωποι που πονάνε στην πλάτη, στον αυχένα και στον ώμο συχνά αναζητούν λύσεις στην χειροπρακτική. Κάτι τέτοιο όμως σύμφωνα με τον γιατρό είναι επικίνδυνο γιατί η χειροπρακτική μπορεί να προκαλέσει ισχαιμικά εγκεφαλικά επεισόδια.

Στην τρίτη θέση είναι το κάπνισμα καθώς όπως εξηγεί εκτός από τις γνωστές βλάβες που προκαλεί στο αναπνευστικό σύστημα αποτελεί αίτιο σοβαρών προβλημάτων και στο καρδιαγγειακό σύστημα, όπως η αρτηριοσκλήρυνση, η στεφανιαία νόσος και η αρτηριακή υπέρταση. Το κάπνισμα αποτελεί αίτιο για τους περισσότερους θανάτους από καρκίνο του πνεύμονα διεθνώς, ενώ και το παθητικό κάπνισμα αυξάνει τον κίνδυνο εκδήλωσης της νόσου σε μη καπνιστές.

Γιατρός αποκαλύπτει στο Tik Tok τα τρία πράγματα που δεν θα έκανε ποτέ

@theselfevolvingdoc

What are three things YOU would not do? #alcohol is an honorary number 4 for me! #medicine #doctorsoftiktok #nursesoftiktok #patient #medstudent #fyp

♬ original sound – Dr. Dave

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News