Γιατροί σοκαρίστηκαν όταν αγόρι 11 εβδομάδων έβγαλε «δόντι βαμπίρ» μέσα σε ένα βράδυ

October 21, 2018 9:25 PM
More videos

Αναμφίβολα η φροντίδα ενός νεογέννητου μωρού είναι δύσκολη και αγχωτική για οποιονδήποτε γονιό.

Οι γονείς ανησυχούν συνέχεια για το αν έφαγε το μωρό, αν κοιμήθηκε ή να είναι ασφαλές. Φανταστείτε λοιπόν εκτός από αυτά να δουν ξαφνικά ότι το παιδί τους έβγαλε ένα “δόντι-βαμπίρ.”

Αυτό ακριβώς συνέβη στην Τάρα και τον Μπράιαν Ο’Μπιρν όταν παρατήρησαν ότι ο 11 εβδομάδων γιος τους έκλαιγε ένα πρωί περισσότερο από το συνηθισμένο.

Το ζευγάρι από την Ιρλανδία μόλις είδε το περίεργο δόντι του Όσκαρ τον πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο.

Facebook/Tara O’ Byrne

“Πήγα να τον δω γύρω στις 7 το πρωί. Συνήθως, του δίνω κάτι να τον ηρεμήσει και ξανακοιμάται για περίπου μια ώρα ακόμα αλλά αυτή την φορά συνέχισε να κλαίει”, ανέφερε η Τάρα.

Facebook/Tara O’ Byrne

“Οπότε, τον πήρα για να τον αλλάξω και όταν πήγα να τον ταΐσω, είδα το δόντι στο στόμα του. Πρέπει να μεγάλωσε μέσα σε μια νύχτα”, πρόσθεσε.

Facebook/Tara O’ Byrne

“Οι γιατροί συζητούσαν για το αν ήταν δόντι ή όχι. Έφερναν και άλλους γιατρούς αλλά κανείς δεν ήξερε τι ήταν. Τελικά, τηλεφώνησαν σε ένα παιδιατρικό νοσοκομείο όπου και κανόνισαν ένα ραντεβού με οδοντίατρο για τον Όσκαρ”, ανέφερε η Τάρα.

Ωστόσο, το μυστηριώδες δόντι προκάλεσε προβλήματα και μετά την αφαίρεσή του.

“Η αναρρόφηση έκανε το δόντι να ανέβει στην μύτη του. Αναγκάστηκα να του βγάλω μου μόνη μου αλλά τώρα είναι καλά”, πρόσθεσε.

[ladbible]

Ακολουθήστε μας στο facebook: