Γιατί πρέπει πάντα να ντυνόμαστε ωραία όταν ταξιδεύουμε με αεροπλάνο.

24 Ιουλίου, 2016 6:11 ΜΜ
More videos

1

Courtesy of KLM

“Οι μπότες σου είναι τέλειες! Τις λατρεύω!” μου είπε πρόσφατα μια αεροσυνοδός σε μια πτήση από Νέα Υόρκη για Λος Άντζελες. Φορούσα ένα ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατο με τακούνι, κυρίως επειδή δεν χωρούσαν στην βαλίτσα.

Στην συνέχεια, μου έπιασε το χέρι, με κοίταξε στα μάτια και μου είπε: “Σε ευχαριστώ που ντύθηκες ωραία. Για εμάς του αεροσυνοδούς αυτό σημαίνει πολλά και κανείς δεν το κάνει πλέον.”

Βέβαια, το να ντυθείς ωραία σε μια πτήση δεν σημαίνει, ότι θα πας αυτόματα στην πρώτη θέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει, ότι πρέπει να βάλουμε ό,τι βρούμε μπροστά μας.

2

Shutterstock/Kokulina

Οι αεροπορικές πτήσεις είναι πολύωρες και τα καθίσματα μικρά, οπότε προτιμάμε να φορέσουμε κάτι άνετο. Νομίζουμε, ότι επειδή τα αεροπορικά ταξίδια δεν αποτελούν πλέον είδος πολυτελείας όπως στο παρελθόν, μπορούμε να ντυνόμαστε όπως θέλουμε.

Βέβαια, υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο πρόχειρο και το άνετο ντύσιμο.

Δείτε παρακάτω 4 λόγους, που πρέπει να ντύνεστε ωραία στα αεροπορικά ταξίδια.

Μπορεί να σας μεταφέρουν σε καλύτερη θέση.

Αυτή την εποχή, οι περισσότερες πτήσεις έχουν υπεράριθμες κρατήσεις, αλλά στην σπάνια περίπτωση που δεν είναι, αν είστε ντυμένοι ωραία θα σας δώσει περισσότερες πιθανότητες να σας αναβαθμίσουν στην πρώτη θέση.

Όταν ο ιδρυτής του AirFareWatchdog.com, Τζορτζ Χομπίκα, ρώτησε έναν υπάλληλο στην πύλη, αν θα αναβάθμιζαν ευκολότερα κάποιον που είναι καλά ντυμένος, η απάντηση ήταν “Ναι, εννοείται. Δεν πρόκειται να βάλουμε κάποιον που φοράει σαγιονάρες στον ίδιο χώρο με τους καλύτερους πελάτες μας.”

Θα γλιτώσετε χώρο στην βαλίτσα σας.

Όταν φοράτε πιο βαριά ρούχα, όπως πουλόβερ και μπότες, σίγουρα θα γλιτώσετε πολύ χώρο από την βαλίτσα σας. Επίσης, μπορείτε να συνδυάσετε τα συγκεκριμένα ρούχα με άλλα αξεσουάρ για διαφορετικές εμφανίσεις, χωρίς να χρειαστεί να κουβαλήσετε μαζί σας όλη την ντουλάπα.

Θα νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας.

Θα νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας, γιατί θα είναι σαν να κάνετε την πτήση ένα ξεχωριστό γεγονός που θα σας μείνει αξέχαστο. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα στα ταξίδια από αυτό.

Θα κάνετε την δουλειά των αεροσυνοδών πιο ευχάριστη.

Τα αεροπλάνα είναι ο χώρος εργασίας τους. Κανείς δεν θέλει να βλέπει σαγιονάρες και Crocs στον χώρο εργασίας του.

Πηγή: businessinsider.com

Ακολουθήστε μας στο facebook: