Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
διάφοραΓιατί όλοι ασχολούνται με την Νατάσσα Μποφίλιου;

Γιατί όλοι ασχολούνται με την Νατάσσα Μποφίλιου;

Νατάσσα Μποφίλιου: Χαμός έχει ξεσηκωθεί τις τελευταίες ώρες στα social media με την αγαπημένη τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου με πολλούς να προσπαθούν ακόμα να καταλάβουν τι ακριβώς έχει συμβεί και το twitter έχει κάνει πρώτο trend το όνομα της ερμηνεύτριας.

Νατάσσα Μποφίλιου: Η αλήθεια, λοιπόν, βρίσκεται πίσω από μια φωτογραφία που ανέβασε η ίδια η Νατάσσα Μποφίλιου στο Instagram από το Λονδίνο, στην οποία φαίνεται η ίδια να ποζάρει στο πλαίσιο μιας καμπάνιας οίκου μόδας.

Αυτή η φωτογραφία ήταν αρκετή για να «ξεσηκώσει» τους τουιτεράδες οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν το θέμα.

Αρχικά όλα ξεκίνησαν από ορισμένους χρήστες που σχολίασαν αρνητικά την τραγουδίστρια, με αιχμή την πολιτική της τοποθέτηση και την «αντίφαση» (σύμφωνα πάντα με τους χρήστες) που υπάρχει μεταξύ της ιδεολογίας της και της «πολυτελούς» (ξανά σύμφωνα με τους χρήστες) φωτογράφισης της στο Λονδίνο.

Τα σχόλια πύκνωσαν, ενώ όπως ήταν φυσικό άρχισε να εκφράζεται και η αντίθετη άποψη που στήριζε την επιλογή της τραγουδίστριας και στηλίτευε όσους την «έκραζαν» και τα επιχειρήματα τα οποία αυτοί χρησιμοποιούσαν.

Να σημειωθεί πως όλο αυτό ξεκίνησε από μία ανάρτηση που έκανε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος που κάνει λόγο για “κακό καπιταλισμό” και “κομουνιστικό Λονδίνο” σχολιάζοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο τις πολιτικές πεποιθήσεις της τραγουδίστριας.

Πάντως τελικά μια ματιά στα social αρκεί για να καταλάβει κανείς πως η πλειοψηφία τάχθηκε στο πλευρό της Μποφίλιου τονίζοντας πως έκανε μια επιλογή που ούτε επηρεάζει ή βλάπτει κανέναν, ούτε έρχεται απαραίτητα σε κόντρα με την κοσμοθεωρία και τις πολιτικές της πεποιθήσεις. Και κάπως έτσι πέρασε ακόμα μια Κυριακή στο Twitter.

Τα πιο σημαντικά