Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΓιατί οι άντρες προτιμούν τις ζουμερές γυναίκες με πιασίματα

Γιατί οι άντρες προτιμούν τις ζουμερές γυναίκες με πιασίματα

Κι όμως, είναι πολλοί οι άντρες που λατρεύουν τις καμπύλες και τα πιασιματάκια σας! Φέτος το καλοκαίρι, λοιπόν, αφήστε τις ντροπές και τις ενοχές για τα κιλά της καραντίνας (ή και τα κιλά πριν την καραντίνα), φορέστε τα ρούχα που σας αρέσουν και κυκλοφορήστε με καμάρι! Εξάλλου, τίποτα δεν είναι πιο εpωτικό από μία γυναίκα σίγουρη για τον εαυτό της και περήφανη για το σώμα της.

Οι άνδρες αγαπούν τη σιλουέτα τους

Οι καμπύλες αρέσουν στους άντρες – σε κάποιους, μάλιστα, αρέσουν οι έντονες καμπύλες και τα πιασίματα. Τα βρίσκουν θελκτικά και άκρως εpωτικά! Γι΄αυτό μην τα κρύβετε. Απενοχοποιηθείτε και καμαρώστε άφοβα για το σώμα σας.

Το να πηγαίνεις μαζί τους για φαγητό, είναι απόλαυση!

« Το φαγητό είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής και μία από τις πιο τρυφερές συζυγικές στιγμές». Και μόνο οι γυναίκες που ξέρουν να φάνε μπορούν να σε συνοδεύσουν στο γεύμα ή το δείπνο χωρίς να νιώσεις άσχημα για τις ποσότητες που καταναλώνεις ή να νιώθεις άβολα για τις… απειροελάχιστες ποσότητες που καταναλώνουν εκείνες.

Κάνουν ωραίες αγκαλιές!

Οι γυναίκες με πιασίματα και καμπύλες σε κάνουν ζεστές, χορταστικές αγκαλιές που σου μένουν αξέχαστες! Όπως αποκαλύπτει κι ένας άντρας: «Μου αρέσουν οι πιο γεμάτες γυναίκες γιατί όταν τις αγκαλιάζω νιώθω σαν να ζουλάω το μαξιλάρι μου».

Η αισιοδοξία είναι στη φύση τους

Έχει παρατηρηθεί πως οι πιο γεμάτοι άνθρωποι, ίσως επειδή δεν στερούνται στη ζωή τους, είναι πιο θετικοί και αισιόδοξοι. Το χιούμορ και το χαμόγελό τους σου φτιάχνουν τη διάθεση! Όπως παραδέχονται και πολλοί άντρες, περνούν καλύτερα και πιο ευχάριστα με τις πιο παχουλές γυναίκες.

Τα πιο σημαντικά