«Γιατί με έβαζες συνέχεια να παίζω την μάνα σου;» H Μπαζάκα ρώτησε τον Παπακαλιάτη και αυτός της απάντησε

3 Δεκεμβρίου, 20222:44 ΜΜ
More videos

Σε ερωτήσεις πρώην συνεργατών του- μεταξύ των οποίων και η Θέμις Μπαζάκα- απάντησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η ηθοποιός ρώτησε τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη γιατί την επέλεγε να υποδυθεί τη μητέρα του σε δουλειές του, στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Down Town.

«Γιατί με έβαζες συνέχεια να παίζω τη μάνα σου; Πώς είναι, αλήθεια, η σχέση με τη μητέρα σου και ποια θα έλεγες είναι η ιδανική μητέρα για σένα;», τον ρώτησε.

«Λοιπόν… Ο λόγος που έπαιξες τη μάνα μου ήταν επειδή οι μάνες που είχα γράψει, σεναριακά έπρεπε να έχουν όλα τα στοιχεία που και εσύ έχεις. Έντονο χαρακτήρα, γοητεία, φινέτσα, χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Και επειδή και η δική μου μάνα τα έχει αυτά, έγραφα πάντα ρόλους σε ηρωίδες που έχουν τέτοιο δυναμισμό. Ή κι αν δεν τον είχαν, στην πορεία τον έβρισκαν. Για μένα η ιδανική μητέρα είναι αυτή που μαθαίνει το παιδί της να είναι δυνατό και ανεξάρτητο», απάντησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Η Θέμις Μπαζάκα τον ρώτησε και για τα αρνητικά σχόλια και πότε έπαψαν να τον αφορούν αυτά. «Νομίζω φέτος είναι η πρώτη φορά που τα σχόλια δεν με έχουν ακουμπήσει καθόλου. Ούτε έχω ασχοληθεί με οτιδήποτε αρνητικό. Ίσως επειδή δεν προλαβαίνω, ίσως επειδή μεγαλώνω και δεν με αφορά τόσο, ίσως επειδή είμαι πιο σίγουρος για αυτό», απάντησε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News