Γιατί κόπηκε η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ με τον Γρηγόρη Πετράκο;

30 Οκτωβρίου, 2020 12:22 ΜΜ
More videos

Ο Γρηγόρης Πετράκος στον Αντώνης Σρόιτερ, τελικά, δεν έπαιξε ποτέ στον αέρα του Alpha.

«Θεωρίες συνομωσίας, γιατροί αρνητές του ιού και της μάσκας, καλλιτέχνες που βλέπουν σατανικά σχέδια πίσω από την πανδημία και ο λοιμωξιολόγος Ν. Σύψας, να βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Στο Tik Talk, σήμερα τα μεσάνυχτα, στον Alpha», έγραφε ο Αντώνης Σρόιτερ στην ανάρτησή του το απόγευμα της Πέμπτης. Ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τις απόψεις του σχετικά με τον κορονοϊό, ήταν βασικός καλεσμένος. Και ξαφνικά, το Tik Talk δεν προβλήθηκε ποτέ.

Η εκπομπή που παρουσιάζει ο Αντώνης Σρόιτερ δεν έπαιξε ποτέ στον Alpha, παρ’ ότι ήταν κανονικά στον προγραμματισμό του καναλιού. Ο Γρηγόρης Πετράκος σε δική του ανάρτηση έγραψε: «Τελικά, μάλλον ο Σύψας όσο μοντάζ κι αν κάνανε δεν μπόρεσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και η εκπομπή κόπηκε… Ένα πράγμα δεν μπορείς να νικήσεις. Την Αλήθεια».

Ποια είναι, όμως, η αλήθεια για το κόψιμο της εκπομπής;

Όπως είπε στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, «Η απόφαση ελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, με αρκετή καθυστέρηση. Θεωρούν στον σταθμό ότι είναι μια κρίσιμη στιγμή, μια ευαίσθητη χρονική συγκυρία, έχουμε μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, αναμένουμε και τα νέα μέτρα και γι’ αυτό αποφασίστηκε να μη μεταδοθεί».