Γιατί οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν αυτή την ακτινογραφία;

15 Μαΐου, 2015 11:33 ΜΜ
More videos

Η 65χρονη πονούσε φρικτά και στα δυο της πόδια στο ύψος του γόνατος.

Πήγε λοιπόν σε νοσοκομείο της Σεούλ, στη Νότια Κορέα και οι γιατροί άρχισαν να ψάχνουν τι συνέβη. Από το ιστορικό της διαπίστωσαν αμέσως ότι η γυναίκα υπέφερε από αρθρίτιδα.

velones3

Της συνέστησαν αγωγή με ειδικά φάρμακα αλλά και ενέσεις, οι πόνοι όμως δεν υποχωρούσαν. Μετά από λίγο καιρό τα αντιφλεγμονώδη φάρμακα τις προκάλεσαν και στομαχικές διαταραχές. Ξαναπήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί την υπέβαλλαν σε νέες εξετάσεις. Μια ακτινογραφία έδειξε αυτό το εκπληκτικό. Τα πόδια της είχαν καρφωμένες μέσα, δεκάδες χρυσές καρφίτσες.

Η 65χρονη, προκειμένου να σταματήσει να πονάει είχε απευθυνθεί σε ειδικό βελονιστή. Οι καρφίτσες δεν βγήκαν από το κορμί της ‘ύστερα από οδηγία του βελονιστή αφού εάν παρέμεναν μέσα, θα λειτουργούσαν σαν «μόνιμος» βελονισμός.

velones1

Στις Ασιατικές χώρες πάντως κάτι τέτοιο δεν είναι πρωτόγνωρό. Πολλοί άνθρωποι ζητούν θεραπεία μέσω βελονιστών και μάλιστα αναφέρουν ότι με την πανάρχαια αυτή μέθοδο, ασθένειες όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα, και η οστεοαρθρίτιδα, έχουν ήπια συμπτώματα.

via
Ακολουθήστε μας στο facebook: