Γιατί γίνεται χαμός για τον Tom Hardy;

24 Σεπτεμβρίου, 201512:43 ΠΜ
More videos

Αν δεν παρακολουθήσατε την καριέρα του Τομ Χάρντι στην πάροδο των χρόνων, θα σας φαίνεται μετεωρική η πρόσφατη επιτυχία του.

elle-bob-cherchez-tom-hardy-xln-1141597973

Ο Βρετανός ηθοποιός, που άρχισε σαν πολλά υποσχόμενο μοντέλο, έχει περάσει από επιτυχία σε επιτυχία τα τελευταία 3 χρόνια, μετά από το ρόλο του σαν κακός Bane στο πρόσφατο Μπάτμαν, στο οποίο και απέδειξε την ευρεία του γκάμα.

Από τότε είχε σημαντικούς και πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες όπως The Drop, Locke, Child 44, Mad Max: Fury Road, Legend, και στο δημοφιλές τηλεοπτικό σόου Peaky blinders.

12z

Όπως φαίνεται θα συνεχίσει έτσι και στο μέλλον. Παρ’ όλ’ αυτά, προηγήθηκαν ρόλοι που δεν του χάρισαν ιδιαίτερα την προσοχή κοινού και κριτικών σε ταινίες του Γκάι Ρίτσι, σε ένα Σταρ Τρεκ και σε πολεμικές ταινίες όπως το Band of Brothers και το Black Hawk Down.

Το 2008 όμως, στην ταινία Bronson έλαμψε στον πρωταγωνιστικό ρόλο της βιογραφίας του “σκληρού” του σινεμά και έτσι τον πρόσεξε ο Κρίστοφερ Νόλαν και του έδωσε ρόλους δίπλα στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Inception) και Κρίστιαν Μπέιλ (The Dark Knight Rises).

12

Κατόπιν κέρδισε το βραβείο της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για καλύτερο ανερχόμενο ηθοποιό και η ζήτηση για αυτόν αυξήθηκε κατακόρυφα.

12

Πλέον η παρουσία του σε μια ταινία είναι καλός λόγος για να τη δει κάποιος και ο διπλός του ρόλος στο Legend όπου παίζει τους δίδυμους αδελφούς Ρόνι και Ρέτζι Κρέι (διάσημους κακοποιούς με αιμομικτική σεξουαλική σχέση στο Λονδίνο τις δεκαετίες του ’50 και ’60), μάλλον θα αφήσει εποχή.

rs_1024x683-150423121147-1024-tom-hardy-details4.jw.42315 tom-hardy-muscular-body-sexy

Καλή εξέλιξη για μια καριέρα που άρχισε πριν 18 χρόνια και που στις 15 Σεπτεμβρίου γιόρτασε τα 38 του χρόνια!

200

Πηγή imdb (via)

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News