Γιαπωνέζα κάηκε από τα ίδια της τα αέρια κατά την διάρκεια επέμβασης.

3 Νοεμβρίου, 2016 6:01 ΜΜ
More videos

Πρωτοφανές περιστατικό στα ιατρικά χρονικά -Πυροδότησε το λέιζερ με τα αέριά της και ενώ ήταν ναρκωμένη και οι γιατροί την χειρουργούσαν 

Αντί για νυστέρια, οι χειρουργοί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Τόκιο έψαχναν για… πυροσβεστήρες, όταν στη διάρκεια μιας εγχείρησης τα αέρια που είχαν συγκεντρωθεί στα έντερα της ασθενούς τους αναφλέγησαν, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα!

tokyo-medical-university-hospital

Το απίστευτο και μοναδικό αυτό φαινόμενο έλαβε χώρα στη διάρκεια μιας επέμβασης στον τράχηλο της μήτρας μιας γυναίκας στα 30 της και συνέβη όταν τα αέρια του στομάχου και των εντέρων πήραν φωτιά λόγω λέιζερ που χρησιμοποιούταν στην επέμβαση.

Σύμφωνα με αναφορά για το περιστατικό που δημοσίευσε η ιαπωνική εφημερίδα Asahi Shibun, η άτυχη γυναίκα υπέστη σοβαρά εγκαύματα στα πόδια, αλλά και στο υπόλοιπο σώμα της. Η έκθεση αναφέρει ότι στο χώρο του χειρουργείου δεν υπήρχαν εύφλεκτα υλικά.

toyko

Παράλληλα, εκτιμά ότι η φωτιά προκλήθηκε από το λέιζερ, το οποίο προκάλεσε ανάφλεξη στα εντερικά αέρια της γυναίκας που είχαν διαφύγει στο χώρο.

[abcnews] [sun]

Ακολουθήστε μας στο facebook: