Γιάννης Ζουγανέλης: «Με την γκόμενα του στο ξενοδοχείο», η αναφορά στην Νικολέτα Τρίκη και τα νεύρα

4 Νοεμβρίου, 20229:35 ΜΜ
More videos

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά έδωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε και για ένα πρωτοσέλιδο που είχε βγει πριν από χρόνια.

Σας εξέπληξε το γεγονός ότι η κόρη σας ως καλλιτεχνική φύση επέλεξε ως σύντροφο ζωής έναν άνθρωπο που ασκεί ένα άκρως τεχνοκρατικό επάγγελμα;

Ναι αν και δεν μπορώ να πιστέψω πως δύο άνθρωποι δεν μπορούν να βρεθούνε γιατί είναι διαφορετικών αντιλήψεων. Οι αντιλήψεις των ανθρώπων δεν έχουν να κάνουν με το τι ακριβώς επαγγέλλονται, έχουν σχέση με την ανθρώπινη ισορροπία.

Σας ενοχλεί αυτή η μανία της κλειδαρότρυπας που έχει ο Έλληνας;

Είναι ενοχλητικό αλλά δεν ξέρω αν το έχει ο Έλληνας ή μόνο οι άνθρωποι που κάνουν εκπομπές lifestyle. Μπορεί και να τα παρακολουθεί ο κόσμος αλλά δεν το γνωρίζω. Εμένα με αγκάλιασε κάποια στιγμή η βαφτιστήρα μου, η Νικολέτα Τρίκη που είχε παντρευτεί τον Στέλλιο Ρόκκο και χώρισε.

Μία εφημερίδα που δεν βγαίνει τώρα έβαλε εξώφυλλο με τίτλο “ο Ζουγανέλης με την γκόμενα του στο ξενοδοχείο”. Θέλω να σου πω αυτό και ένας να το πιστέψει, και να έχεις γκόμενα δηλαδή είναι ντροπή; Γιατί να το επικοινωνήσει κάποιος. Την ελευθερία των ανθρώπων πρέπει να την επικροτείς.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News