Γιάννης Βογιατζής: «Η γυναίκα μου πέθανε στα χέρια μου, ήταν μια κυρία ανεπανάληπτη»

30 Απριλίου, 2022 12:06 ΠΜ
More videos

Με πολλή αγάπη και ιδιαίτερη συγκίνηση μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και το «Ενώπιος ενωπίω» ο Γιάννης Βογιατζής για τη σύζυγό του, που δεν ζει πια, τη Βασιλική.

Μάλιστα ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μαυρικίου αποκάλυψε ότι τη μέρα της κηδείας της εκείνος έπαιξε κανονικά.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν μετά από πολλές δεκαετίες και γάμου αλλά μόνο λίγες ώρες μετά που κήδεψε τη σύζυγό του είπε “θα παίξω απόψε στο θεάτρο γιατί η Βασιλική δεν θα μου το συγχωρούσε ποτέ”» είπε ο σκηνοθέτης.

Ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη σύζυγό του.

«Ευτύχησα να έχω μια πολύ σπουδαία οικογένεια. Και από πατέρα και από μητέρα και από τον αδελφό μου που χάσαμε νωρίς. Και μετά όταν παντρεύτηκα ήμουν ευτυχισμένος. Ποτέ δεν είχα αυτό το δηλητήριο. Τα είχα λύσει όλα λέγοντας την αλήθεια και κοιμόμουν ήρεμος.

Η αλήθεια λυτρώνει.

Πέθανε στα χέρια μου κυριολεκτικά. Έκανα πρόβα και παράσταση την ίδια μέρα γιατί ήξερα ότι αυτό ήθελε για μένα. Πάντα με στήριζε. Αν δεν είχα κι αυτή τη γυναίκα ίσως να μην είχα αυτή την όποια καριέρα έκανα. Τώρα πια που είμαι κι εγώ σε μια ηλικία που θα πάω να τη βρω, της την προσφέρω με όλη μου την αγάπη και τον σεβασμό στο όνομά της. Γιατί υπήρξε μια κυρία ανεπανάληπτη.

Όταν λέμε κυρία εννοούμε αυτήν την κυρία. Υπάρχουν εκατομμύρια άλλες κυρίες όμως εγώ μία γνώρισα και μία λάτρεψα» είπε.