Γιάννης Βογιατζής για Μάρθα Καραγιάννη: «Έμεινα άφωνος όταν έμαθα ότι πέθανε, τι γρουσουζιά έπεσε πια;»

19 Σεπτεμβρίου, 2022 1:32 ΠΜ
More videos

Μάρθα Καραγιάννη και Γιάννης Βογιατζής είχαν συνυπάρξει σε αρκετές ταινίες, έχοντας μια εξαιρετική συνεργασία. Συντετριμμένος ο ηθοποιός είπε πως ήταν φίλη του και ότι δεν ήταν απλώς συνάδελφός του, σημειώνοντας ότι «έπαιρνε άριστα ως συνάδελφος, ως άνθρωπος, ως ηθοποιός και ως χορεύτρια. Και ως σώμα. Και ως καρδιά. Και ως αισθήματα».

«Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος, που δυστυχώς χάθηκε και αυτή. Χάθηκε, μπορώ να πω, και αρκετά νωρίς γιατί μπορούσε ακόμα η Μάρθα να προσφέρει στο θέατρο, το οποίο λάτρευε» πρόσθεσε ο Γιάννης Βογιατζής.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στα μιούζικαλ του Δαλιανίδη, στα οποία συνεργάστηκαν, κάνοντας λόγο για μια ανεπανάληπτη χορεύτρια. «Λες και ήταν επαγγελματίας και μόνο χορεύτρια. Αλλά ήταν και ηθοποιός σπουδαία» είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν σπουδαίος άνθρωπος, δοτικός. Σε έφερνε κοντά της, άκουγε αυτά που της έλεγες. Σε πονούσε, σε αγαπούσε, σε συμπονούσε, σε ορμήνευε. Ήταν όπως ήταν και η εξωτερική της εμφάνιση, η θεία της εμφάνιση. Σώμα, πρόσωπο, η ψυχή της. Ήταν το τέλειο πλάσμα. Ζηλευτό πλάσμα» σημείωσε.

«Εγώ έμεινα άφωνος όταν έμαθα ότι πέθανε και η Μάρθα» είπε – εμφανώς συγκινημένος – ο Γιάννης Βογιατζής, ενώ στη συνέχεια αναρωτήθηκε «Τι γρουσουζιά έπεσε πια;».

«Το άκουσα και λέω: “Δεν γίνεται, όνειρο είναι αυτό”. Δεν το πίστευα πια γιατί έχουμε και τους άλλους τους θανάτους. Τι είναι αυτό πράγμα; Τι θανατικό έπεσε; Και δεν κάνει μια επιλογή σωστή, να πάρει τους πολύ ηλικιωμένους. Η Μάρθα είχε να προσφέρει και πολλά ακόμα» πρόσθεσε.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: