Τρίτη, 16 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΓιάννης Βασιλείου: «Πήγα στο μνήμα μιας κοπέλας που σκοτώθηκε, της μίλαγα και...

Γιάννης Βασιλείου: «Πήγα στο μνήμα μιας κοπέλας που σκοτώθηκε, της μίλαγα και άρχισε να κουνιέται η φωτογραφία»

Ο Γιάννης Βασιλείου σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, μίλησε για τη μεταφυσική εμπειρία που είχε και τη σχέση του με τον γιο του, Γιώργο Αλκαίο.

Αναφερόμενος στην καριέρα του, υπογράμμισε «ξεκίνησα για ιερέας, αλλά με κέρδισε το τραγούδι όταν έκανε επιτυχία το “Θηλυκέ μου κουρσάρε, το κορμί μου λάφυρο πάρε”. Κάναμε πολλά σουξέ, χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, αλλά την πίστη την έχω μέσα μου».

Για τη μεταφυσική εμπειρία που είχε, ο Γιάννης Βασιλείου εξομολογήθηκε «πήγα να δω στο νεκροταφείο μια κοπέλα που είχε σκοτωθεί σε δυστύχημα, της μίλαγα και άρχισε να κουνιέται η φωτογραφία της. Κατάλαβα πως μου μιλούσε».

Όσον αφορά το ταξίδι του στην Αμερική και τον λόγο που επέστρεψε στην Ελλάδα, σημείωσε «έκανα οντισιόν σε ένα μαγαζί στην Αμερική, με πήραν και πήγα στο Λας Βέγκας. Εκεί γνώρισα τον Φρανκ Σινάτρα. Ήρθα στην Ελλάδα γιατί χάσαμε τον πατέρα μας. Έγραψα μετά το “Καμπριολέ” και άλλα τραγούδια. Έγινα διάσημος με το “Καμπριολέ”, αλλά είμαι απλό παιδί. Όλα μου τα λεφτά πήγαν στα ιδιωτικά σχολεία για τα τρία παιδιά μου».

Σχετικά με τις θαυμάστριές του, ο Γιάννης Βασιλείου τόνισε «ακόμα με φλερτάρουν οι θαυμάστριές μου. Δεν παύει αυτό. Οι θαυμάστριες μού έπαιρναν τα ρούχα, έγραφαν το όνομά μου τατουάζ στα χέρια και τα πόδια», ενώ για την προσωπική του ζωή είπε «είμαι πολλά χρόνια χωρισμένος, την έκανα και είμαι ευτυχισμένος. Δεν είμαι μόνος μου».

Για τη σχέση του με το γιο του, δήλωσε «η σχέση μου με το Γιώργο είναι μια χαρά, δεν τον βλέπω καθόλου, είναι συνέχεια στη Μήλο και αυτή τη βδομάδα θα κάνει come back τηλεοπτικό. Τον καμαρώνω από μικρό παιδί. Έχει κάνει πολλά πράγματα ο Γιώργος. Με το Γιώργο δε μοιάζουμε καθόλου, εγώ είμαι ήρεμος, εκείνος είναι… νευρόσπασμα».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις πλαστικές επεμβάσεις, καταλήγοντας «του χρόνου ίσως κάνω λίγο μπότοξ, στα μάτια εδώ».

 

 

Τα πιο σημαντικά