Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΓιάννης Βασιλείου: «Ήθελε να κάνουμε εpωτικά πpάγματα, όταν αντιλήφθnκα τι εννοούσε του...

Γιάννης Βασιλείου: «Ήθελε να κάνουμε εpωτικά πpάγματα, όταν αντιλήφθnκα τι εννοούσε του είπα bye bye»

“Μου είπε πως αν θέλω να πω αυτό το τραγούδι που θα γίνει μεγάλη επιτυχία, θα πρέπει να συζήσουμε” αποκαλύπτει ο Γιάννης Βασιλείου.

Ο Γιάννης Βασιλείου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μέσα σε όλα όσα αναφέρθηκε, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε την εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε στο παρελθόν στο επαγγελματικό του περιβάλλον καθώς και τα πισώπλατα μαχαιρώματα.

Δεχτήκατε πισώπλατα μαχαιρώματα στην πορεία σας;

Η αλήθεια είναι πως μερικά πράγματα εμείς τα αντιμετωπίζουμε καμιά φορά με πολύ μεγάλο πόνο. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στη νύχτα, ειδικά όταν κάνεις ένα σχήμα πολύ μεγάλο. Υπάρχει ανταγωνισμός με το πόσα τραγούδια και πόσο χρόνο θα έχεις πάνω στην πίστα. Υπήρχε πόλεμος από τους ιδιοκτήτες που μπορεί να είχαν καλύτερη σχέση με έναν καλλιτέχνη και μου αφαιρούσαν 2-3 τραγούδια. Δεν θέλω να πω περισσότερα, γιατί αυτά τα πρόσωπα είναι παρόντα σήμερα. Όταν βέβαια μετά γίνεσαι πρώτο όνομα όπως έγινα και εγώ, σταματούν να σε βαρούν με αυτούς τους ύπουλους τρόπους.

Προσπάθησε ποτέ κάποιος να σας παρενοχλήσει σεξουαλικά;

Όταν ήρθα από την Αμερική, ένας παραγωγός μου είπε πως αν θέλω να πω αυτό το τραγούδι που θα γίνει μεγάλη επιτυχία, θα πρέπει να συζήσουμε. Ήθελε να κάνουμε ερωτικά πράγματα και να μείνουμε κιόλας μαζί. Τότε δεν καταλάβαινα τι εννοούσε, αλλά όταν το αντιλήφθηκα, του είπα bye, bye.

Τα πιο σημαντικά