Γιάννης Τσορτέκης: Ο απίθανος λόγος που φοράει μπουφάν στις συνεντεύξεις του

12 Δεκεμβρίου, 202210:21 ΜΜ
More videos

Ο Γιάννης Τσορτέκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στούντιο 4”, το μεσημέρι της Δευτέρας 12/12. Ο ηθοποιός, που φέτος παίζει τόσο στο “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, όσο και στο “Αυτή η νύχτα μένει” στον Alpha, εμφανίστηκε φορώντας το ίδιο μπουφάν με αυτό που φόραγε σε πρόσφατη εμφάνισή του στην εκπομπή “Super Κατερίνα” πριν από λίγες ημέρες.

Αυτό είναι κάτι που προξένησε απορία στους παρουσιαστές, οι οποίοι δε δίστασαν να τον ρωτήσουν γιατί δε βγάζει το τσαντάκι και το μπουφάν του. Τότε, ο Γιάννης Τσορτέκης αποκάλυψε πως αυτό, πηγάζει από μια ανάγκη που νιώθει να είναι πάντα έτοιμος να φύγει.

«Έχω μια ανάγκη να είμαι πάντοτε έτοιμος να φύγω… Έχω αυτό το μπουφάν για να εξυπηρετώ αυτή την ανάγκη… Θέλω να είμαι πάντα σε ετοιμότητα. Είμαι πάντα σε ετοιμότητα. Γι’ αυτό μου αρέσει και ο Καβάφης, αυτό το “σαν έτοιμος από καιρό”, είναι πολύ μέσα μου και με βρίσκουν έτσι τα πράγματα. Δηλαδή, τα πράγματα έρχονται ώριμα από μόνα τους. Απλώς εσύ πρέπει να προετοιμάζεσαι, καλή ώρα, είμαι έτοιμος να φύγω ώστε όταν φύγω είμαι ήδη σε ταξίδι» είπε ο Γιάννης Τσορτέκης.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News