Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΓιάννης Τσιμιτσέλης: Καταιγισμός υβριστικών σχολίων για το «Πάμε» στον Πάνο Κιάμο

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Καταιγισμός υβριστικών σχολίων για το «Πάμε» στον Πάνο Κιάμο

O Γιάννης Τσιμιτσέλης δέχθηκε πλήθος υβριστικών σχολίων και απάντησε: «Όλα τα βρισίδια τα επιστρέφω πίσω»

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η πρόσφατη ανάρτηση του Πάνου Κιάμου, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ανακοίνωσε το άνοιγμα των πρώτων covid free μπουζουκιών. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι για λόγους δημοσίας υγείας οι πόρτες θα είναι ανοιχτές μόνο για όσους έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Ένας από τους χρήστες, που έδειξε την υποστήριξή του στην απόφαση που έλαβε το Posidonio, ήταν και ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης. Με ένα «Πάμε» που έγραψε, γνώρισε και εκείνος από τους περισσότερους την οργή.

Ο Γρηγόρης Πετράκος, βλέποντας την ανακοίνωση του Πάνου Κιάμου, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του γι’ αυτό τον διαχωρισμό και γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο, ζήτησε από τον τραγουδιστή να πει «συγγνώμη» και να αναθεωρήσει τη θέση του. Από την άλλη ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δέχθηκε πλήθος υβριστικών σχολίων και απάντησε δημόσια με ανάρτησή του.

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεν είναι ο Πάνος Κιάμος το ελληνικό κράτος

«Μετά από σχόλιο που έκανα σε ανάρτηση του Πάνου Κιάμου για το άνοιγμα των κέντρων νυχτερινής διασκέδασης έχω δεχτεί πάρα πολλά σχόλια, τύπου που@@@@ γιε και άλλα! Δεν καταλαβαίνω τι σκ@τά γίνεται και τι σκ@τά κουβαλάει στο κεφάλι του ο καθένας! Δεν γίνεται διαχωρισμός, δεν προκάλεσε κανένας κοινωνικό διαχωρισμό.

Τραγουδιστές και ηθοποιοί, όπως και πολλοί κλάδοι έχουν να δουλέψουν 1μιση χρόνο. Και σε ένα σχόλιο που επικροτώ ξανά το άνοιγμα των μαγαζιών δέχομαι τόσα βρισίδια; Ο κάθε ένας κάνει τις επιλογές του, ο κάθε ένας μπορεί να εμβολιαστεί μπορεί και όχι. Δεν είναι ο Πάνος Κιάμος το ελληνικό κράτος ούτε ανήκω στην επιστημονική κοινότητα. Όλα τα βρισίδια τα επιστρέφω πίσω λοιπόν» έγραψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

tsimitselis

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναμένεται να παρουσιάσει μια νέα εκπομπή ταξιδιωτικού χαρακτήρα από τον Σεπτέμβρη. Παράλληλα, τον Αύγουστο θα βρίσκεται σε γυρίσματα για το νέο σίκουελ της ταινίας «Bachelor», το οποίο θα βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο.Τα πιο σημαντικά