Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΓιάννης Σπαλιάρας: «Με ακολουθούσε παντού, χρειάστηκε να καλέσω και την αστυνομία»

Γιάννης Σπαλιάρας: «Με ακολουθούσε παντού, χρειάστηκε να καλέσω και την αστυνομία»

“Είχε πάθει εμμονή μαζί μου και εμφανιζόταν συνέχεια μπροστά μου, δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω” θυμάται ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο αυτή την εβδομάδα. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, το γνωστό μοντέλο κλήθηκε να μιλήσει τόσο για το φλερτ που δέχεται στα social media όσο και της ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσει ως τώρα.


Το φλερτ από τα social media πως το διαχειρίζεσαι;

Δεν δίνω σημασία μπορώ να σου πω. Είναι ευχάριστο αλλά κρύβει και κινδύνους. Υπάρχουν πολλά ψεύτικα προφίλ και γενικά πρέπει να προσέχουμε αρκετά τα social media. Υπάρχουν και παγίδες δηλαδή.

Σου έχει συμβεί μέχρι σήμερα κάποια ακραία εκδήλωση θαυμασμού που σ’ έχει φέρει σε δύσκολη θέση;

Ναι, φυσικά. Έχει χρειαστεί να καλέσω και την αστυνομία. Ήταν μια θαυμάστρια που με ακολουθούσε παντού. Ερχόταν στο ξενοδοχείο που έμενα και φώναζε ότι ήθελε να με δει. Μετά με παρακολουθούσε συνέχεια με το αυτοκίνητο. Είχε πάθει εμμονή μαζί μου και εμφανιζόταν συνέχεια μπροστά μου. Δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω. Δεν έκανα μήνυση, αν και θα μπορούσα, αλλά το απέφυγα. Τελικά ευτυχώς στο τέλος βαρέθηκε και με άφησε στην ηρεμία μου.

Τα πιο σημαντικά