Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
διάφοραΓιάννης Πουλόπουλος: «Θέλω και εγώ να μπορώ να μιλάω για τον σύντροφό...

Γιάννης Πουλόπουλος: «Θέλω και εγώ να μπορώ να μιλάω για τον σύντροφό μου όπως ακριβώς ο Μπισμπίκης για τη Βανδή»

Το παράπονό του εξέφρασε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα της «Super Κατερίνα», όσον αφορά τη σχέση του με τον σύντροφό του.

Με αφορμή την ανάρτηση που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό για την ομοφυλοφιλία, ο Γιάννης Πουλόπουλος σχολίασε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τον τρόπο με τον οποίο ορισμένοι celebrities αποφάσισαν να ανακοινώσουν δημοσίως τη σ@ξουαλική τους ταυτότητα, μέσα από φωτογραφίσεις και εξώφυλλα περιοδικών.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε πως τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια πρέπει να εκφράζονται δημοσίως, όπως ακριβώς και τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια, χωρίς να γίνονται θέμα προς συζήτηση.

«Αυτό που κάνουν κάποιοι άνθρωποι να φωτογραφίζονται για εξώφυλλα και να λένε: “Είμαι γκέι” εγώ διαφωνώ με όλη αυτήν τη στάση. Εγώ θεωρώ ότι μπορώ να μιλάω για τον σύντροφό μου, όπως ακριβώς ο Μπισμπίκης για την Βανδή», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος, φέρνοντας ως παράδειγμα την τραγουδίστρια και τη σχέση της με τον ηθοποιό.

«Όπως ακριβώς αυτοί οι άνθρωποι φιλιούνται δημόσια, ανεβάζουν φωτογραφίες δημόσια, έτσι θα ήθελα να το κάνει κάποιος χωρίς να γίνεται θέμα», κατέληξε ο δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό αέρα.

Δείτε το βίντεο

Τα πιο σημαντικά